Alaşehir Terminaline Büyükşehir düzenlemesi

BELEDİYE 07.12.2015 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Terminaline Büyükşehir düzenlemesi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Oto Terminalinin zeminini bakıma aldı. Sıcak asfalt işleminin kısa bir süre içerisinde bitmesinin ardından terminalin yenilenen zeminiyle Alaşehirlilere hizmet vereceği belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Oto Terminali’nin bozulan zeminini yeniliyor. Zeminin kullanıma bağlı olarak yıprandığını ve uzun süre işlem görmediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yaklaşık 6 bin metrekarelik alanın asfaltlanacağını söyledi. ASFALTTAN SONRA ÇİZGİ VE RÖTUŞ İŞLERİ YAPILACAK Gençoğlu, “Alaşehir oto terminalinin zemininde meydana gelen yıpranmalardan dolayı araçlar ve vatandaşlar açısından olumsuzluk yaratıyordu. Zeminin yapısı yüzünden özellikle araç sahipleri sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile yaptığımız istişare sonrasında çalışmaları başlattık. Asfalt atımının tamamlanmasının ardından çizgi ve rötuş işlemlerini ivedi olarak gerçekleştireceğiz.” dedi. Gençoğlu, Alaşehir oto terminalini iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Oto Terminalinin zeminini bakıma aldı. Sıcak asfalt işleminin kısa bir süre içerisinde bitmesinin ardından terminalin yenilenen zeminiyle Alaşehirlilere hizmet vereceği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Oto Terminali’nin bozulan zeminini yeniliyor. Zeminin kullanıma bağlı olarak yıprandığını ve uzun süre işlem görmediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yaklaşık 6 bin metrekarelik alanın asfaltlanacağını söyledi.

ASFALTTAN SONRA ÇİZGİ VE RÖTUŞ İŞLERİ YAPILACAK

Gençoğlu, “Alaşehir oto terminalinin zemininde meydana gelen yıpranmalardan dolayı araçlar ve vatandaşlar açısından olumsuzluk yaratıyordu. Zeminin yapısı yüzünden özellikle araç sahipleri sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile yaptığımız istişare sonrasında çalışmaları başlattık. Asfalt atımının tamamlanmasının ardından çizgi ve rötuş işlemlerini ivedi olarak gerçekleştireceğiz.” dedi. Gençoğlu, Alaşehir oto terminalini iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.