Alaşehir terörü lanetledi

GÜNDEM 10.09.2015 - 11:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir terörü lanetledi

Alaşehir'de "Şehide Saygı, Teröre Lanet" mitingi yapıldı. Mitingde teröre lanet yağdı. Alaşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği mitinge, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.
Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından "Şehide Saygı, Teröre Lanet" adıyla düzenlenen mitinge yaklaşık beş bin kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan mitinge Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 1997 yılında Hakkari'de şehit olan polis Mert Altıntaş'ın annesi Fadime Altıntaş da mitinge katılanlar arasındaydı. Şehitler için Kur'an Kerim'in okunduğu, dualar edildiği miting alanında terör örgütüne de lanet yağdı.   KORKUSUZ; "ŞEHİTLERİMİZİN İNTİKAMI ALINACAK"   Sloganlar ve tekbir sesleri arasında kürsüye gelen Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Korkusuz, "PKK çözüm sürecinde silah stoklamış, bu itiraf sürecin mimarı olan kişi tarafından birinci ağızdan deklare edilmiştir. Bu süreçte ordunun elinden operasyon yetkisi alınmış, PKK'nın alan hakimiyeti kurması için bütün koşullar elverişli hale getirilmiştir. Bu rezil politikalar çözüm adı altında uygulanmış ve PKK Türkiye tarihinde görülmedik ölçüde etkinlik kazanmıştır. Milli güvenliğin sağlanması için demokratik açılım adlı ihanet projesinden derhal vazgeçilmelidir. Türk Milleti teröre sessiz kalan, yayılmasına fırsat veren bütün unsurları hafızasında tutacak ve hesapların görüleceği günü sabırsızlıkla bekleyecektir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, canımız tende olduğu sürece hatıralarını yaşatacağımıza ve intikamlarını alacağımıza söz veriyoruz."dedi.   KARAÇOBAN: SİYASİ İKBALLERİ BIRAKIN!   Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise programda konuşması olmadığını ancak şehit annesi Fadime Altıntaş'ın gözyaşlarına, ağıtlarına dayanamayarak kürsüye çıktığını ifade etti. "Yeter artık, bu anne 18 yıldır ağlıyor" diyen Başkan Karaçoban şunları söyledi: "Şehit haberlerinin son olmasını diliyorum. Buna sessiz kalmak hiçbir insana, müslümana yakışmaz. Kan üzerinden siyaset yapmakta kimseye yakışmaz. Siyasi ikballerinizi bir kenara bırakıp, bu vatan evlatlarının kıyılmasına bir son verin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, acılı ailelerine ve tüm Türk halkına tekrar baş sağlığı diliyorum." Miting, katılanların Cumhuriyet Meydanı'ndan PTT önüne kadar sloganlar atarak yürümesi ile son buldu.
Alaşehir'de "Şehide Saygı, Teröre Lanet" mitingi yapıldı. Mitingde teröre lanet yağdı. Alaşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği mitinge, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından "Şehide Saygı, Teröre Lanet" adıyla düzenlenen mitinge yaklaşık beş bin kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan mitinge Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 1997 yılında Hakkari'de şehit olan polis Mert Altıntaş'ın annesi Fadime Altıntaş da mitinge katılanlar arasındaydı. Şehitler için Kur'an Kerim'in okunduğu, dualar edildiği miting alanında terör örgütüne de lanet yağdı.

 

KORKUSUZ; "ŞEHİTLERİMİZİN İNTİKAMI ALINACAK"

 

Sloganlar ve tekbir sesleri arasında kürsüye gelen Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Korkusuz, "PKK çözüm sürecinde silah stoklamış, bu itiraf sürecin mimarı olan kişi tarafından birinci ağızdan deklare edilmiştir. Bu süreçte ordunun elinden operasyon yetkisi alınmış, PKK'nın alan hakimiyeti kurması için bütün koşullar elverişli hale getirilmiştir. Bu rezil politikalar çözüm adı altında uygulanmış ve PKK Türkiye tarihinde görülmedik ölçüde etkinlik kazanmıştır. Milli güvenliğin sağlanması için demokratik açılım adlı ihanet projesinden derhal vazgeçilmelidir. Türk Milleti teröre sessiz kalan, yayılmasına fırsat veren bütün unsurları hafızasında tutacak ve hesapların görüleceği günü sabırsızlıkla bekleyecektir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, canımız tende olduğu sürece hatıralarını yaşatacağımıza ve intikamlarını alacağımıza söz veriyoruz."dedi.

 

KARAÇOBAN: SİYASİ İKBALLERİ BIRAKIN!

 

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise programda konuşması olmadığını ancak şehit annesi Fadime Altıntaş'ın gözyaşlarına, ağıtlarına dayanamayarak kürsüye çıktığını ifade etti. "Yeter artık, bu anne 18 yıldır ağlıyor" diyen Başkan Karaçoban şunları söyledi: "Şehit haberlerinin son olmasını diliyorum. Buna sessiz kalmak hiçbir insana, müslümana yakışmaz. Kan üzerinden siyaset yapmakta kimseye yakışmaz. Siyasi ikballerinizi bir kenara bırakıp, bu vatan evlatlarının kıyılmasına bir son verin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, acılı ailelerine ve tüm Türk halkına tekrar baş sağlığı diliyorum."

Miting, katılanların Cumhuriyet Meydanı'ndan PTT önüne kadar sloganlar atarak yürümesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.