Alaşehir TSO'dan üyelerine nostaljik radyo

GÜNDEM 12.01.2017 - 09:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir TSO'dan üyelerine nostaljik radyo

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bin üyesine özel tasarım radyo hediye etti.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, aidatlarını düzenli ödeyen bin üyesine nostaljik radyo hediye etti. Nostaljik radyolar Alaşehirli ve Sarıgöllü oda üyelerine dağıtıldı. Hediye edilen nostalji radyoların özel yapım olduğu öğrenildi.   SEYHAN; NOSTALJİ YAŞATALIM İSTEDİK   Hediye edilen nostalji radyolar hakkında  açıklamalarda bulunan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, üyelerine nostaljik bir hediye vermeyi amaçladıklarını bu amaçla özel olarak yaptırdıkları radyoları üyelerine hediye ettiklerini söyledi.  Seyhan, "Radyoların özellikle belirli yaş gurubu insanların hatıralarında çok önemli bir yeri var. Bir çoğumuz uzaklardan konuşan, şarkı söyleyen, maç anlatan, haber veren  insanların sesini ilk kez radyolardan duyduk. Mazimizde çok önemli yeri var radyoların. İşte bir çoğumuz için değerli olan cihazlardan üyelerimize hediye ederek nostaljik duygular yaşatmak istedik. Aidatlarını düzenli ödeyen Alaşehirli ve Sarıgöllü üyelerimize özel tasarım radyoları hediye ettik." dedi.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bin üyesine özel tasarım radyo hediye etti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, aidatlarını düzenli ödeyen bin üyesine nostaljik radyo hediye etti. Nostaljik radyolar Alaşehirli ve Sarıgöllü oda üyelerine dağıtıldı. Hediye edilen nostalji radyoların özel yapım olduğu öğrenildi.

 

SEYHAN; NOSTALJİ YAŞATALIM İSTEDİK

 

Hediye edilen nostalji radyolar hakkında  açıklamalarda bulunan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, üyelerine nostaljik bir hediye vermeyi amaçladıklarını bu amaçla özel olarak yaptırdıkları radyoları üyelerine hediye ettiklerini söyledi.  Seyhan, "Radyoların özellikle belirli yaş gurubu insanların hatıralarında çok önemli bir yeri var. Bir çoğumuz uzaklardan konuşan, şarkı söyleyen, maç anlatan, haber veren  insanların sesini ilk kez radyolardan duyduk. Mazimizde çok önemli yeri var radyoların. İşte bir çoğumuz için değerli olan cihazlardan üyelerimize hediye ederek nostaljik duygular yaşatmak istedik. Aidatlarını düzenli ödeyen Alaşehirli ve Sarıgöllü üyelerimize özel tasarım radyoları hediye ettik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.