Alaşehir Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere destek

GÜNDEM 27.11.2015 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere destek

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, Suriye'de zulme maruz kalan Türkmenler için düzenlediği yardım kampanyası, Alaşehir Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Kampanyaya Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da katılarak destek verdi.
Suriye'de özellikle Rus silahlı güçlerinin ve bölgesel güçlerin tehdidi altında yaşam mücadelesi veren Türkmenlere, Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan yardım eli uzandı. Türkmenler için Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen yardım kampanyası önceki gün Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir törenle başlatıldı. Yardım Kampanyasına Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban , MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bilgehan Noyan ve Belediye Meclis Üyesi İclal Altınay da katılarak destek verdi. TURAN; İki ağaç için ortalığı karıştıranlar Türkmen kardeşlerimiz için neden sessiz? Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan, Yardım Kampanyasının başlatıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Ecdadımızın yadigarı yaşadıkları topraklarda varlık mücadelesi veren kardeşlerimize Rusya, Suriye ve İran destekli saldırılar kahpece, alçakça artarak devam etmektedir. Bu bağlamda bildiğindi üzere son günlerde Suriye sınırlarında yer alan Bayırbucak Türkmenlerine karşı hain saldırılar yapılmaktadır. Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı Türkmen dağı bölgesi ateş altındadır. Öz kardeşlerimiz acımasız şekilde yaşlı çocuk denilmeden hedef alınarak katledilmektedir. Bir çok Türkmen kardeşimiz şehit edilmektedir. Ülkü Ocakları olarak soydaşlarımızın acılarını kalbimizin en derin yerinde hissediyor ve dertlerini derdimiz sayıyoruz. Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi; Bizler, Nerede bir zalim varsa karşısında Yavuz, Nerede bir firavun varsa karşısında Musa, Nerede bir Yezid varsa karşısında Zülfikar olma duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Gücümüzün nefesimizin yettiğince mazlumların yanında yer alacağız. Bu zülme tabi ki sessiz kalmayacak var gücümüzle yanlarında olduğumuzu htireceğiz. Buradan tüm Türkiye'ye sesleniyoruz Kobanideki teröristler için yanıp tutuşunlar şimdi nerede??? İki ağaç için ortalığı karıştıranlar Türkmen kardeşlerimiz için neden sessiz? Bizleri bu yardım kampanyasına vesile kılan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’dan da Allah razı olsun. Dualarımız sizinledir. Allah-u Teala akıtılan kanlarla kırmızıya boyanan Türkmen Dağı Güllerine yardım eylesin. Allah (C.C.) bu vahşeti yaşatanları Kahhar sıfatıyla kahhar eylesin. Cenabı Allah yardımlarınızı kabul eylesin..Kahpe Düzenin Yiğit Çocukları Varolsun Ülkü Ocakları"
Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, Suriye'de zulme maruz kalan Türkmenler için düzenlediği yardım kampanyası, Alaşehir Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Kampanyaya Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da katılarak destek verdi.

Suriye'de özellikle Rus silahlı güçlerinin ve bölgesel güçlerin tehdidi altında yaşam mücadelesi veren Türkmenlere, Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan yardım eli uzandı. Türkmenler için Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen yardım kampanyası önceki gün Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir törenle başlatıldı.

Yardım Kampanyasına Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban , MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bilgehan Noyan ve Belediye Meclis Üyesi İclal Altınay da katılarak destek verdi.

TURAN; İki ağaç için ortalığı karıştıranlar Türkmen kardeşlerimiz için neden sessiz?

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan, Yardım Kampanyasının başlatıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"Ecdadımızın yadigarı yaşadıkları topraklarda varlık mücadelesi veren kardeşlerimize Rusya, Suriye ve İran destekli saldırılar kahpece, alçakça artarak devam etmektedir. Bu bağlamda bildiğindi üzere son günlerde Suriye sınırlarında yer alan Bayırbucak Türkmenlerine karşı hain saldırılar yapılmaktadır. Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı Türkmen dağı bölgesi ateş altındadır.

Öz kardeşlerimiz acımasız şekilde yaşlı çocuk denilmeden hedef alınarak katledilmektedir. Bir çok Türkmen kardeşimiz şehit edilmektedir. Ülkü Ocakları olarak soydaşlarımızın acılarını kalbimizin en derin yerinde hissediyor ve dertlerini derdimiz sayıyoruz.

Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi; Bizler, Nerede bir zalim varsa karşısında Yavuz, Nerede bir firavun varsa karşısında Musa, Nerede bir Yezid varsa karşısında Zülfikar olma duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Gücümüzün nefesimizin yettiğince mazlumların yanında yer alacağız. Bu zülme tabi ki sessiz kalmayacak var gücümüzle yanlarında olduğumuzu htireceğiz.

Buradan tüm Türkiye'ye sesleniyoruz

Kobanideki teröristler için yanıp tutuşunlar şimdi nerede??? İki ağaç için ortalığı karıştıranlar Türkmen kardeşlerimiz için neden sessiz?

Bizleri bu yardım kampanyasına vesile kılan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’dan da Allah razı olsun. Dualarımız sizinledir. Allah-u Teala akıtılan kanlarla kırmızıya boyanan Türkmen Dağı Güllerine yardım eylesin. Allah (C.C.) bu vahşeti yaşatanları Kahhar sıfatıyla kahhar eylesin. Cenabı Allah yardımlarınızı kabul eylesin..Kahpe Düzenin Yiğit Çocukları Varolsun Ülkü Ocakları"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.