ALAŞEHİR VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU OLUŞTURULDU

24.03.2020 - 09:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU OLUŞTURULDU

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 Yaş ve Üstü ile Kronik Rahatsızlığı Olanlara “Sokağa Çıkma Yasağı” Genelgesi doğrultusunda Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un başkanlığında Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu,  İlçe Emniyet Müdürü vekili Hüseyin Onur Sevilir, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Bilbay, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfı Müdürlüğü, Kızılay İlçe Temsilciliği ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinin katılımıyla Alaşehir Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu. “HER TÜRLÜ İHTAYAÇLARIKARŞILANACAK”  Vefa Sosyal Destek Grubu’nun ilk toplantısında konuşan Kaymakam Abdullah Uçgun; “İlçe genelinde 65 Yaş ve Üstü ile Kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınması kararlaştırıldı. İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama, yasaklama getirilen vatandaşlarımız Sağlık Hizmetleri için 112, Sosyal Destek Hizmetleri İçin 153 ve 654 01 60 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirecekler. İhtiyaçların karşılanması hususunda Alaşehir Belediyesi, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, SYDY, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri görevlendirildi.”dedi.
İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 Yaş ve Üstü ile Kronik Rahatsızlığı Olanlara “Sokağa Çıkma Yasağı” Genelgesi doğrultusunda Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un başkanlığında Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu,  İlçe Emniyet Müdürü vekili Hüseyin Onur Sevilir, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Bilbay, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfı Müdürlüğü, Kızılay İlçe Temsilciliği ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinin katılımıyla Alaşehir Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.

“HER TÜRLÜ İHTAYAÇLARIKARŞILANACAK”

 Vefa Sosyal Destek Grubu’nun ilk toplantısında konuşan Kaymakam Abdullah Uçgun; “İlçe genelinde 65 Yaş ve Üstü ile Kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınması kararlaştırıldı. İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama, yasaklama getirilen vatandaşlarımız Sağlık Hizmetleri için 112, Sosyal Destek Hizmetleri İçin 153 ve 654 01 60 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirecekler. İhtiyaçların karşılanması hususunda Alaşehir Belediyesi, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, SYDY, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri görevlendirildi.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.