Alaşehir zabıtasına Cemre düştü

BELEDİYE 04.03.2017 - 10:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir zabıtasına Cemre düştü

Alaşehir Zabıta Müdürlüğü hizmetinde kullanılacak 'Çevre Dostu Mobil Araç Projesi' kısa sürede vatandaşların beğenisini kazandı.
İlçenin daha yaşanılabilir ve modern bir kent olması için tüm birimleriyle birlikte bir çalışma içerisinde olan Alaşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki Zabıta Müdürlüğü nezdinde başlatılan 'Çevre Dostu Mobil Araç Projesi' kısa sürede vatandaşların beğenisini kazandı.   SESSİZ VE ÇEVRECİ   Bu kapsamda baharı müjdeleyen ilk cemrenin ardından,  Alaşehir Zabıtasına düşen ikinci Cemre olarak şehirde sempati toplayan yeni araç hakkında bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Erol Kacar : “Kamusal hizmetlerdeki maliyet giderleri oldukça yüksek olan akaryakıt türevli motorlu taşıtlar yerine, bu segmentte ki ürün yelpazemizde ufak bir değişiklik yaparak, elektrikli ulaşım vasıtalarındaki dönüşümün belediyemizdeki ilk başlangıç adımını attık. Söz konusu aracı tercih etmemizin sebebi boyutları nedeniyle çok dar alanlarda bile rahat kullanımı ile her yere kolay park edebilme özelliklerinin yanı sıra sessiz ve çevreci özellikleri taşıyor olmasıdır” dedi.
Alaşehir Zabıta Müdürlüğü hizmetinde kullanılacak 'Çevre Dostu Mobil Araç Projesi' kısa sürede vatandaşların beğenisini kazandı.

İlçenin daha yaşanılabilir ve modern bir kent olması için tüm birimleriyle birlikte bir çalışma içerisinde olan Alaşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki Zabıta Müdürlüğü nezdinde başlatılan 'Çevre Dostu Mobil Araç Projesi' kısa sürede vatandaşların beğenisini kazandı.

 

SESSİZ VE ÇEVRECİ

 

Bu kapsamda baharı müjdeleyen ilk cemrenin ardından,  Alaşehir Zabıtasına düşen ikinci Cemre olarak şehirde sempati toplayan yeni araç hakkında bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Erol Kacar : “Kamusal hizmetlerdeki maliyet giderleri oldukça yüksek olan akaryakıt türevli motorlu taşıtlar yerine, bu segmentte ki ürün yelpazemizde ufak bir değişiklik yaparak, elektrikli ulaşım vasıtalarındaki dönüşümün belediyemizdeki ilk başlangıç adımını attık. Söz konusu aracı tercih etmemizin sebebi boyutları nedeniyle çok dar alanlarda bile rahat kullanımı ile her yere kolay park edebilme özelliklerinin yanı sıra sessiz ve çevreci özellikleri taşıyor olmasıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.