Alaşehirli esnaf 280 bin liralık otomobiliyle taksicilik yapıyor

16.02.2018 - 08:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehirli esnaf 280 bin liralık otomobiliyle taksicilik yapıyor

Alaşehir’de Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden faydalanan 30 yıllık taksi şoförü Mustafa Altın, piyasa değeri yaklaşık 280 bin TL olan son model lüks arabayı 160 bin liraya satın alarak taksi yaptı. Altın’ın son model ticari aracı Alaşehir’de ilgi odağı oldu.
Hükümetin ticari araçlar için getirdiği Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden yararlanan Alaşehirli 30 yıllık taksi şoförü Mustafa Altın, piyasa değeri yaklaşık 280 bin lira olan son model otomobili satın alarak ticari taksi olarak kullanmaya başladı. Alaşehir Devlet Hastanesi taksi durağında hizmet veren Altın’ın son model lüks otomobiliyle hizmet verdiğini gören vatandaşlar hayretlerini gizleyemiyorlar.   “MÜŞTERİLERİMİZ ŞAŞKIN AMA ÇOK MEMNUN”   Müşterilerinden olumlu tepkiler aldığını belirten Mustafa Altın, “Aracımın taksi olduğuna inanmayanlar var. Aracımıza binen müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Otomobilimizin konforundan ve daha güvenli yolculuk yapmalarından dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Taksimetre ücreti konusunda bir sıkıntı yaşamıyoruz. Müşterilerimiz taksiyi kullanmak istediklerinde ‘taksimetre aynı mı, farkı var mı” gibi’ sorular yöneltiyorlar. Biz de onlara taksimetrenin aynı ücretle açıldığını söylüyoruz” diye konuştu.   BAŞKAN AĞIRBAŞ’DAN TEBRİK VE PLAKET   Öte yandan Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş, son model lüks otomobiliyle taksicilik hizmeti vermeye başlayan taksi şoförü Mustafa Altın’ı ziyaret ederek tebrik etti ve kendisine plaket takdim etti. Altın’ın ÖTV indiriminden yararlanarak som model bir otomobil satın almasının girişimcilik açısından çok anlamlı bir davranış olduğunu ifade eden Ağırbaş, “Mustafa abimiz ilçemizde 30 yıldır taksicilik hizmeti veren, sevilen sayılan bir esnafımız. ÖTV indirimden yararlanarak son model lüks bir otomobil satın alması ve bu araçla taksicilik hizmetini sürdürmesi hizmet kalitesi ve müşteriye verilen değer açısından takdire şayan bir girişimcilik örneğidir. Bu girişimi ve başarısı dolayısıyla kendisini tebrik ederek plaket sunduk. Kazasız belasız hayırlı hizmetlerde kullanmasını diliyorum. Diğer meslektaşlarına da örnek olmasını ümit ediyorum” dedi.
Alaşehir’de Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden faydalanan 30 yıllık taksi şoförü Mustafa Altın, piyasa değeri yaklaşık 280 bin TL olan son model lüks arabayı 160 bin liraya satın alarak taksi yaptı. Altın’ın son model ticari aracı Alaşehir’de ilgi odağı oldu.

Hükümetin ticari araçlar için getirdiği Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden yararlanan Alaşehirli 30 yıllık taksi şoförü Mustafa Altın, piyasa değeri yaklaşık 280 bin lira olan son model otomobili satın alarak ticari taksi olarak kullanmaya başladı. Alaşehir Devlet Hastanesi taksi durağında hizmet veren Altın’ın son model lüks otomobiliyle hizmet verdiğini gören vatandaşlar hayretlerini gizleyemiyorlar.

 

“MÜŞTERİLERİMİZ ŞAŞKIN AMA ÇOK MEMNUN”

 

Müşterilerinden olumlu tepkiler aldığını belirten Mustafa Altın, “Aracımın taksi olduğuna inanmayanlar var. Aracımıza binen müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Otomobilimizin konforundan ve daha güvenli yolculuk yapmalarından dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Taksimetre ücreti konusunda bir sıkıntı yaşamıyoruz. Müşterilerimiz taksiyi kullanmak istediklerinde ‘taksimetre aynı mı, farkı var mı” gibi’ sorular yöneltiyorlar. Biz de onlara taksimetrenin aynı ücretle açıldığını söylüyoruz” diye konuştu.

 

BAŞKAN AĞIRBAŞ’DAN TEBRİK VE PLAKET

 

Öte yandan Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş, son model lüks otomobiliyle taksicilik hizmeti vermeye başlayan taksi şoförü Mustafa Altın’ı ziyaret ederek tebrik etti ve kendisine plaket takdim etti. Altın’ın ÖTV indiriminden yararlanarak som model bir otomobil satın almasının girişimcilik açısından çok anlamlı bir davranış olduğunu ifade eden Ağırbaş, “Mustafa abimiz ilçemizde 30 yıldır taksicilik hizmeti veren, sevilen sayılan bir esnafımız. ÖTV indirimden yararlanarak son model lüks bir otomobil satın alması ve bu araçla taksicilik hizmetini sürdürmesi hizmet kalitesi ve müşteriye verilen değer açısından takdire şayan bir girişimcilik örneğidir. Bu girişimi ve başarısı dolayısıyla kendisini tebrik ederek plaket sunduk. Kazasız belasız hayırlı hizmetlerde kullanmasını diliyorum. Diğer meslektaşlarına da örnek olmasını ümit ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.