Alaşehirli öğrenci olimpiyat şampiyonu

SPOR 15.07.2016 - 16:01, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehirli öğrenci olimpiyat şampiyonu

Bir çok uluslararası ve yurt içi turnuvalarda büyük başarılar elde ederek Alaşehirlilerin gururu olan Milli Karateci Ekrem Aykanat bir büyük başarıya daha imza attı. Aykanat, Liseler Arası Dünya Olimpiyat Şampiyonu oldu.
Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve Milli Takım Karatecisi Ekrem Aykanat, Trabzon'da düzenlenen GYMNASİADE TRABZON 2016 Dünya Lise Arası Olimpiyatları Karate  dalında olimpiyat şampiyonu oldu. 50 kilo gram kumite dalında rakiplerini bir bir ekarte eden Aykanat, Alaşehir'e bir büyük başarıyı daha getirdi. Antrenörü Bilal Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir ve Okul Müdürü İsa Bilgin ile ailesinin yalnız bırakmadığı başarı sporcu elde ettiği şampiyonlukla adını tüm dünyaya duyurdu.   BİLGİN: TEŞEKKÜRLER EKREM AYKANAT   Alaşehir Selahattin-Zğhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, şampiyonun ardından yaptığı açıklamada "Bizleri gururlandırdın. Bizlere Tarif edilemeyecek Mutluluk yaşattın. Rabbim yolunu bahtını açık, başarılarını daha büyük nasip etsin. Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun. Okul tarihimizin spor alanında en büyük başarısını yaşatan, Öğrencimizin yetişmesinde emeği olan başta Ailesine, Antrenörü Bilal Gültekin'e, öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı Alaşehir İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Bilgin'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Yenir'e çok teşekkür ederiz."dedi.  
Bir çok uluslararası ve yurt içi turnuvalarda büyük başarılar elde ederek Alaşehirlilerin gururu olan Milli Karateci Ekrem Aykanat bir büyük başarıya daha imza attı. Aykanat, Liseler Arası Dünya Olimpiyat Şampiyonu oldu.

Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve Milli Takım Karatecisi Ekrem Aykanat, Trabzon'da düzenlenen GYMNASİADE TRABZON 2016 Dünya Lise Arası Olimpiyatları Karate  dalında olimpiyat şampiyonu oldu. 50 kilo gram kumite dalında rakiplerini bir bir ekarte eden Aykanat, Alaşehir'e bir büyük başarıyı daha getirdi. Antrenörü Bilal Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir ve Okul Müdürü İsa Bilgin ile ailesinin yalnız bırakmadığı başarı sporcu elde ettiği şampiyonlukla adını tüm dünyaya duyurdu.

 

BİLGİN: TEŞEKKÜRLER EKREM AYKANAT

 

Alaşehir Selahattin-Zğhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, şampiyonun ardından yaptığı açıklamada "Bizleri gururlandırdın. Bizlere Tarif edilemeyecek Mutluluk yaşattın. Rabbim yolunu bahtını açık, başarılarını daha büyük nasip etsin. Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun. Okul tarihimizin spor alanında en büyük başarısını yaşatan, Öğrencimizin yetişmesinde emeği olan başta Ailesine, Antrenörü Bilal Gültekin'e, öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı Alaşehir İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Bilgin'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Yenir'e çok teşekkür ederiz."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.