ALAŞEHİRLİ SPOR SEVERLERE MÜJDE!

SPOR 27.01.2020 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİ SPOR SEVERLERE MÜJDE!

Alaşehir Belediyesi ve Belediyespor Kulübü Yönetiminin ortak girişimiyle, uzun yıllardır bakımdan geçmeyen Alaşehir Stadyumu yeniden revize edilecek. Her iki yönetimin Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nezdinde yürüttüğü çalışmalar meyvesini verdi.
Alaşehir Stadyumu baştan aşağıya yenilenecek. Belediye ve Belediyespor Kulübü yöneticilerinin girişimleri meyvelerini verdi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2020/26201 İHALE NUMARI İLE; EKAP ÜZERİNDEN, “ALAŞEHİR İLÇE STADINA SENTETİK ÇİM YAPILMASI, SOYUNMA ODASI YAPILMASI, 480 KİŞİLİK PORTATİF TRİBÜN YAPILMASI VE SAHA AYDINLATMA İŞLERİ” için ihaleye çıktı. İhale ilanı da geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlandı. AKGÜL: ALAŞEHİR STADI YENİLENECEK Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediyespor Başkanı Hüseyin Akgül, “Girişimlerimizin meyvesini almış olmak Alaşehirli sporseverler adına bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizlere her daim destek olan Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu ve ekibine başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine şükranlarımızı sunuyoruz. Sahamız yenilenecek. 12 Şubat 2020 tarihinde ihale Manisa’da yapılacak. Sözkonusu ihale ilanı da Cumartesi günü yayınlandı. İhale kapsamında futbol sahasına sentetik çim ekilecek. Soyunma odası yenilenecek. 480 kişilik portatif tribün yapılacak. Saha aydınlatma işleri tamamlanacak. Ayrıca bu ihalenin ardından, kapalı spor salonunun kalorifer tesisatlarının yenilenmesi için de bir ihaleye daha çıkılacağının müjdesini de veriyoruz. Alaşehir’imize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
Alaşehir Belediyesi ve Belediyespor Kulübü Yönetiminin ortak girişimiyle, uzun yıllardır bakımdan geçmeyen Alaşehir Stadyumu yeniden revize edilecek. Her iki yönetimin Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nezdinde yürüttüğü çalışmalar meyvesini verdi.

Alaşehir Stadyumu baştan aşağıya yenilenecek. Belediye ve Belediyespor Kulübü yöneticilerinin girişimleri meyvelerini verdi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2020/26201 İHALE NUMARI İLE; EKAP ÜZERİNDEN, “ALAŞEHİR İLÇE STADINA SENTETİK ÇİM YAPILMASI, SOYUNMA ODASI YAPILMASI, 480 KİŞİLİK PORTATİF TRİBÜN YAPILMASI VE SAHA AYDINLATMA İŞLERİ” için ihaleye çıktı. İhale ilanı da geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlandı.

AKGÜL: ALAŞEHİR STADI YENİLENECEK

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediyespor Başkanı Hüseyin Akgül, “Girişimlerimizin meyvesini almış olmak Alaşehirli sporseverler adına bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizlere her daim destek olan Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu ve ekibine başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine şükranlarımızı sunuyoruz. Sahamız yenilenecek. 12 Şubat 2020 tarihinde ihale Manisa’da yapılacak. Sözkonusu ihale ilanı da Cumartesi günü yayınlandı. İhale kapsamında futbol sahasına sentetik çim ekilecek. Soyunma odası yenilenecek. 480 kişilik portatif tribün yapılacak. Saha aydınlatma işleri tamamlanacak. Ayrıca bu ihalenin ardından, kapalı spor salonunun kalorifer tesisatlarının yenilenmesi için de bir ihaleye daha çıkılacağının müjdesini de veriyoruz. Alaşehir’imize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.