ALAŞEHİRLİLER BAYRAMLAŞTI

YAŞAM 27.08.2018 - 09:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİLER BAYRAMLAŞTI

Alaşehir İlçe Protokolü, Alaşehir Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla tarihi Kurşunluhan'da düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Alaşehirlilerin bayramlaşma törenine ilgisi büyük oldu.
Alaşehirliler, Kurban Bayramı'nın 2. Günü, Alaşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kaymakamlık makamının organizesinde tarihi Kurşunluhan'da bayramlaştı. Kaymakam Abdullah Uçgun'un başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni 1 saat sürdü. Bayramlaşma programında konuşan İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, "Bayramlar kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı özel günlerdir. Bugün burada bu duyguları hep beraber paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı tebrik ediyor, kutluyor, sağlık afiyet içerisinde, ailenizle birlikte nice bayramlar diliyorum."dedi.
Alaşehir İlçe Protokolü, Alaşehir Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla tarihi Kurşunluhan'da düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Alaşehirlilerin bayramlaşma törenine ilgisi büyük oldu.

Alaşehirliler, Kurban Bayramı'nın 2. Günü, Alaşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kaymakamlık makamının organizesinde tarihi Kurşunluhan'da bayramlaştı. Kaymakam Abdullah Uçgun'un başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni 1 saat sürdü.

Bayramlaşma programında konuşan İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, "Bayramlar kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı özel günlerdir. Bugün burada bu duyguları hep beraber paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı tebrik ediyor, kutluyor, sağlık afiyet içerisinde, ailenizle birlikte nice bayramlar diliyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.