ALAŞEHİRLİLERDEN SERT TEPKİ!

GÜNDEM 03.02.2020 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİLERDEN SERT TEPKİ!

Bayrağımıza yapılan saygısızlığa tahammül edemeyen Alaşehirliler, sert tepki gösterdi. Olayın vukusundan sonra, sosyal medya hesaplarından harekete geçen duyarlı vatandaşlar, ırkçı ve palyonço kılıklı zat’a haddini bildirdi ve gerekenin yapılmasını talep etti.
Avrupa Parlamentosunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a Alaşehirliler büyük tepki gösterdi. Olayın yaşanmasının ardından sosyal medya hesaplarından harekete geçen Alaşehirliler, Türk Bayraklı paylaşımlar yaparak, olayı kınadı. Kamu kurum ve kuruşları başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşlar, soytarıya haddini bildirdi ve gerekenlerin yapılmasını istedi. ERGÜN'DEN SERT TEPKİ: NEFRETLE KINIYORUZ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Avrupa Parlamentosunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a tepki göstererek, "Ne Fatih biter bizde, ne de Mustafa Kemal. Türk bayrağını yırtma cüreti gösteren Yunan milletvekilinin kuyruk acısı ondan olsa gerek. Nefretle kınıyoruz" dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal medya hesabı Twitter'dan, Avrupa Parlamentosunda (AP) ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'ın Türk bayrağını yırtmasına ilişkin şu paylaşımlarda bulundu:  "Ne Fatih biter bizde, ne de Mustafa Kemal. Türk bayrağını yırtma cüreti gösteren Yunan milletvekilinin kuyruk acısı ondan olsa gerek. Nefretle kınıyoruz."
Bayrağımıza yapılan saygısızlığa tahammül edemeyen Alaşehirliler, sert tepki gösterdi. Olayın vukusundan sonra, sosyal medya hesaplarından harekete geçen duyarlı vatandaşlar, ırkçı ve palyonço kılıklı zat’a haddini bildirdi ve gerekenin yapılmasını talep etti.

Avrupa Parlamentosunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a Alaşehirliler büyük tepki gösterdi. Olayın yaşanmasının ardından sosyal medya hesaplarından harekete geçen Alaşehirliler, Türk Bayraklı paylaşımlar yaparak, olayı kınadı. Kamu kurum ve kuruşları başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşlar, soytarıya haddini bildirdi ve gerekenlerin yapılmasını istedi.

ERGÜN'DEN SERT TEPKİ: NEFRETLE KINIYORUZ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Avrupa Parlamentosunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a tepki göstererek, "Ne Fatih biter bizde, ne de Mustafa Kemal. Türk bayrağını yırtma cüreti gösteren Yunan milletvekilinin kuyruk acısı ondan olsa gerek. Nefretle kınıyoruz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal medya hesabı Twitter'dan, Avrupa Parlamentosunda (AP) ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'ın Türk bayrağını yırtmasına ilişkin şu paylaşımlarda bulundu:  "Ne Fatih biter bizde, ne de Mustafa Kemal. Türk bayrağını yırtma cüreti gösteren Yunan milletvekilinin kuyruk acısı ondan olsa gerek. Nefretle kınıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.