ALAŞEHİRLİLERE EZİYET Mİ EDİLİYOR?

YAŞAM 31.05.2018 - 16:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİLERE EZİYET Mİ EDİLİYOR?

Alaşehir'in elektrik işletmeciliği üstlenen Gediz ve bağlı kuruluşları, vatandaşa eziyet mi ediyor. Alaşehirliler, elektrik borçlarını ödemek için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda bırakılıyor. NEDEN?
Alaşehirliler, ne çektiyse bu elektrik sorunlarından çekti. Yani sektörün kuruluşlarından olan tedaştan. Yıllardır bir türlü vatandaşın çilesi de bitmedi eziyeti de. En ufak hava olumsuzluğunda elektrikleri kesildi Alaşehirlilerin. Yetmezmiş gibi, fazla akımlardan dolayı mal kayıplarına da uğradı. Canları yandı. Yıl 2018 olmuş, Alaşehirlilerin çilesi hala bitmedi. Biteceğe de benzemiyor. Alaşehirliler, elektrik borçlarını ödemek için, adını müşteri iliklileri merkezi dedikleri mekanda saatlerce kuyrukta beklemek zorunda bırakılıyor. Kuruluşta 10'a yakın personel olmasına rağmen veznede 2 tahsildar görev yapıyor. Tahsildarın birisi ise keyfe keder çalıştığı iddia ediliyor. Diğer personeller ise mesai saatini çoğunlukla boş geçiriyor. Şimdi vatandaş soruyor: ALAŞEHİRLİLERİN ÇİLESİ VE EZİYETİ BİTECEK Mİ?
Alaşehir'in elektrik işletmeciliği üstlenen Gediz ve bağlı kuruluşları, vatandaşa eziyet mi ediyor. Alaşehirliler, elektrik borçlarını ödemek için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda bırakılıyor. NEDEN?

Alaşehirliler, ne çektiyse bu elektrik sorunlarından çekti. Yani sektörün kuruluşlarından olan tedaştan. Yıllardır bir türlü vatandaşın çilesi de bitmedi eziyeti de. En ufak hava olumsuzluğunda elektrikleri kesildi Alaşehirlilerin. Yetmezmiş gibi, fazla akımlardan dolayı mal kayıplarına da uğradı. Canları yandı.

Yıl 2018 olmuş, Alaşehirlilerin çilesi hala bitmedi. Biteceğe de benzemiyor. Alaşehirliler, elektrik borçlarını ödemek için, adını müşteri iliklileri merkezi dedikleri mekanda saatlerce kuyrukta beklemek zorunda bırakılıyor. Kuruluşta 10'a yakın personel olmasına rağmen veznede 2 tahsildar görev yapıyor. Tahsildarın birisi ise keyfe keder çalıştığı iddia ediliyor. Diğer personeller ise mesai saatini çoğunlukla boş geçiriyor. Şimdi vatandaş soruyor: ALAŞEHİRLİLERİN ÇİLESİ VE EZİYETİ BİTECEK Mİ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.