ALAŞEHİRLİLERE İKİ BAKANDAN İKİ AYRI MÜJDE

GÜNDEM 28.02.2019 - 09:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİLERE İKİ BAKANDAN İKİ AYRI MÜJDE

ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİ UÇAK, ALAŞEHİR VE ALAŞEHİRLİLER İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR. BAŞKAN UÇAK, CUMHUR İTTİFAKI ADAY TANITIM MİTİNGİNDE, 2 AYRI BAKANDAN 2 AYRI BÜYÜK YATIRIM SÖZÜ ALDI.
Cumhur İttifakı’nın Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen mitingde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Alaşehirlilere iki ayrı müjdeyi verdi. BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN TARIMA DAYALI ORGANİZE SERA BÖLGESİ’NİN MÜJDESİ GELDİ 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’ya gelerek Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Programda konuşma yapan ve Türkiye'deki seraları en az iki katına çıkarmak için eylem planını açıkladıklarını anımsatan Pakdemirli, "Alaşehir'de tarıma dayalı iktisat organize sanayi bölgesini, jeotermal ısıtmalı serayı kuruyoruz. 1,8 milyon metrekare alanda jeotermal ısıtma sistemiyle çalışacak tesisimiz inşallah bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Manisa'mıza ve Alaşehir’imize hayırlı olsun."İfadelerini kullandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ise şunları söyledi:” Uzun zamandan beri hayalimiz ve hedefimiz olan organize sera bölgesi için çabalarımızı karşılıksız bırakmayan Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli Beyefendiye Adalet ve Kalkınma Partisi Alaşehir İlçe Başkanımız Sayın Murat Ertürk ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte teşekkürlerimizi ve Alaşehirlilerimizin selamını ilettik. Devletimizin desteği ile Kemaliye Mahallemizde kurulması planlanan Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sera Bölgesi 1800 dekarlık alana kurulacak olup, 1450 dekarlık alanda seracılık faaliyeti gösterilecektir ve 3 bin Alaşehirli hemşerimize iş imkanı sağlanacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Alaşehir’imiz için bu güzel haberin hayırlı olmasını dilerim.” ALAŞEHİR SPOR KOMPLEKSİ İÇİN BAKAN KASAPOĞLU’NDAN SÖZ ALINDI Programda bir güzel haberi daha Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldıkları ifade eden Başkan Ali Uçak,”Bugün bir güzel haberi daha Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Beyefendinin bizzat kendisinden alarak birlikteliğimizin en güzel  örneklerinden biri olacak Alaşehir Spor Kompleksimizin hem sözünü hem de yapım tarihini aldık. Yıllardır Alaşehirlilerimizin beklediği iki müjdeyi bugün sizlere vermiş olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Konumuz Alaşehir olduğunda birlikte her şey daha güzel olacak. Daha yapacak çok işimiz var.”  
ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİ UÇAK, ALAŞEHİR VE ALAŞEHİRLİLER İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR. BAŞKAN UÇAK, CUMHUR İTTİFAKI ADAY TANITIM MİTİNGİNDE, 2 AYRI BAKANDAN 2 AYRI BÜYÜK YATIRIM SÖZÜ ALDI.

Cumhur İttifakı’nın Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen mitingde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Alaşehirlilere iki ayrı müjdeyi verdi.

BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN TARIMA DAYALI ORGANİZE SERA BÖLGESİ’NİN MÜJDESİ GELDİ

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’ya gelerek Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Programda konuşma yapan ve Türkiye'deki seraları en az iki katına çıkarmak için eylem planını açıkladıklarını anımsatan Pakdemirli, "Alaşehir'de tarıma dayalı iktisat organize sanayi bölgesini, jeotermal ısıtmalı serayı kuruyoruz. 1,8 milyon metrekare alanda jeotermal ısıtma sistemiyle çalışacak tesisimiz inşallah bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Manisa'mıza ve Alaşehir’imize hayırlı olsun."İfadelerini kullandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ise şunları söyledi:” Uzun zamandan beri hayalimiz ve hedefimiz olan organize sera bölgesi için çabalarımızı karşılıksız bırakmayan Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli Beyefendiye Adalet ve Kalkınma Partisi Alaşehir İlçe Başkanımız Sayın Murat Ertürk ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte teşekkürlerimizi ve Alaşehirlilerimizin selamını ilettik. Devletimizin desteği ile Kemaliye Mahallemizde kurulması planlanan Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sera Bölgesi 1800 dekarlık alana kurulacak olup, 1450 dekarlık alanda seracılık faaliyeti gösterilecektir ve 3 bin Alaşehirli hemşerimize iş imkanı sağlanacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Alaşehir’imiz için bu güzel haberin hayırlı olmasını dilerim.”

ALAŞEHİR SPOR KOMPLEKSİ İÇİN BAKAN KASAPOĞLU’NDAN SÖZ ALINDI

Programda bir güzel haberi daha Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldıkları ifade eden Başkan Ali Uçak,”Bugün bir güzel haberi daha Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Beyefendinin bizzat kendisinden alarak birlikteliğimizin en güzel  örneklerinden biri olacak Alaşehir Spor Kompleksimizin hem sözünü hem de yapım tarihini aldık. Yıllardır Alaşehirlilerimizin beklediği iki müjdeyi bugün sizlere vermiş olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Konumuz Alaşehir olduğunda birlikte her şey daha güzel olacak. Daha yapacak çok işimiz var.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.