Ali amca'nın bilgisayar azmi

YAŞAM 18.01.2016 - 09:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ali amca'nın bilgisayar azmi

Devlet Demir Yollarından emekli 75 yaşındaki Ali Muslu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Bilgisayar Kursunu başarı ile bitirerek, öğrenmenin yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi.
Alaşehir Halk Eğitim Merkezi’nin çeşitli dallarda açmış olduğu kurs ve eğitimlere Alaşehirliler yoğun ilgi gösteriyor. Eğitim ve yaş durumlarına bakmaksızın bir çok vatandaş bu kurslara katılarak hem öğreniyor hem de sertifika sahibi oluyor.   DDY’den emekli memur, 75 yaşındaki Ali Muslu da öğrenmeye meraklı bu kursiyerlerden biri. İlkokul mezunu olan emekli memur Muslu, 75, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Bilgisayar Kursunu başarıyla bitirerek hem sertifika sahibi oldu, hem de öğrenmenin yaşının olmadığını herkese bir kez daha gösterdi.   TÜM DERSLERE KATILDI   Kursta hiç devamsızlık yapamadan tüm dersleri takip eden Muslu, sertifikasını aldı. Öğrenmenin yaşının olmadığına dikkat çeken emekli memur Ali Muslu, “Emekli olduktan sonra vaktimi boş geçirmek istemedim. Bilgisayar kullanma kursuna katılarak hem zamanımı değerlendirdim, hem de bilgisayar kullanmasını öğrendim. Yaşı kaç olursa olsun herkese ilgi duydukları konularda açılan kurslara katılmalarını tavsiye ediyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur” dedi.   BALCI; TOPLUMA MESAJ VERDİ   Bilgisayar Kursu Öğreticisi Ayşe Balcı da Muslu’nun öğrenme arzusu ile herkese örnek olduğunu ifade ederek, “Ali amca 75 yaşında bilgisayar kursumuza katıldı. Bugüne kadar tek bir dersimizi bil kaçırmadı. Öğrenme isteği ve kararlılığıyla topluma iyi bir mesaj verdi. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.   ERDOĞDU; KURSLARA BEKLİYORUZ   Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Erdoğdu da emekli memur Ali Muslu’yu öğrenme arzusu dolayısıyla kutlayarak, “Ali Muslu, herkese örnek olsun. Alaşehirlilerden Halk Eğitim Merkezi bünyemizde açılan kurslara katılmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Devlet Demir Yollarından emekli 75 yaşındaki Ali Muslu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Bilgisayar Kursunu başarı ile bitirerek, öğrenmenin yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi.

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi’nin çeşitli dallarda açmış olduğu kurs ve eğitimlere Alaşehirliler yoğun ilgi gösteriyor. Eğitim ve yaş durumlarına bakmaksızın bir çok vatandaş bu kurslara katılarak hem öğreniyor hem de sertifika sahibi oluyor.

 

DDY’den emekli memur, 75 yaşındaki Ali Muslu da öğrenmeye meraklı bu kursiyerlerden biri. İlkokul mezunu olan emekli memur Muslu, 75, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Bilgisayar Kursunu başarıyla bitirerek hem sertifika sahibi oldu, hem de öğrenmenin yaşının olmadığını herkese bir kez daha gösterdi.

 

TÜM DERSLERE KATILDI

 

Kursta hiç devamsızlık yapamadan tüm dersleri takip eden Muslu, sertifikasını aldı. Öğrenmenin yaşının olmadığına dikkat çeken emekli memur Ali Muslu, “Emekli olduktan sonra vaktimi boş geçirmek istemedim. Bilgisayar kullanma kursuna katılarak hem zamanımı değerlendirdim, hem de bilgisayar kullanmasını öğrendim. Yaşı kaç olursa olsun herkese ilgi duydukları konularda açılan kurslara katılmalarını tavsiye ediyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur” dedi.

 

BALCI; TOPLUMA MESAJ VERDİ

 

Bilgisayar Kursu Öğreticisi Ayşe Balcı da Muslu’nun öğrenme arzusu ile herkese örnek olduğunu ifade ederek, “Ali amca 75 yaşında bilgisayar kursumuza katıldı. Bugüne kadar tek bir dersimizi bil kaçırmadı. Öğrenme isteği ve kararlılığıyla topluma iyi bir mesaj verdi. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

 

ERDOĞDU; KURSLARA BEKLİYORUZ

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Erdoğdu da emekli memur Ali Muslu’yu öğrenme arzusu dolayısıyla kutlayarak, “Ali Muslu, herkese örnek olsun. Alaşehirlilerden Halk Eğitim Merkezi bünyemizde açılan kurslara katılmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.