ALİ UÇAK'A ŞOFÖRLERDEN TAM DESTEK

08.02.2019 - 09:34, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALİ UÇAK'A ŞOFÖRLERDEN TAM DESTEK

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Şoförler ve Otobüsçüler Odası Başkanlığı adına düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde şoförler ile bir araya geldi.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Alaşehir Şoförler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş, kooperatif başkanları ve çok sayıda şoför katılım sağladı. Toplantıda şoförlerin sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Uçak, sorunların çözümü noktasında şoförlerle fikir alışverişinde bulundu. “SORUNLARINIZA DERMAN OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”  Konuşmalarına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Şoför, arkasında en gizli devlet sırlarının bile konuşulabildiği insandır" sözünü hatırlatarak başlayan Başkan Ali Uçak konuşmalarını şu sözlerle sürdürdü: “Görevde olduğum 9 ay içerisinde siz şoför kardeşlerimle ilgili bir sorun olduğunda kulak arkası yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım. Sorunlar mutlaka vardır. Oturur masaya yatırır ne çözülmesi gerekiyorsa, nereye gidilmesi gerekiyorsa yapar, değil elimizi gövdemizi sizin için taşın altına koyarım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin sorunları bizim sorunumuzdur. Vatandaşımıza gece gündüz demeden hangi zorluklarla hizmet verdiğinizin bilincin de olan bir belediye olarak, şoför kardeşlerimizin dertleriyle dertlenip, hiçbirini birbirinden ayırt etmeden sorunlarına derman olacağımıza bir kez daha söz veriyorum. Sizlerin duasıyla, birlik ve beraberliğimizle Alaşehir’de çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize canı gönülden inanıyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” İSTİŞARELER VE KONUŞMALARIN ARDINDAN BAŞKAN UÇAK, ŞOFÖRLERDEN DESTEK İSTEDİ. ŞOFÖRLER DE DESTEK SÖZÜ VERDİ.  
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Şoförler ve Otobüsçüler Odası Başkanlığı adına düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde şoförler ile bir araya geldi.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Alaşehir Şoförler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş, kooperatif başkanları ve çok sayıda şoför katılım sağladı. Toplantıda şoförlerin sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Uçak, sorunların çözümü noktasında şoförlerle fikir alışverişinde bulundu.

“SORUNLARINIZA DERMAN OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

 Konuşmalarına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Şoför, arkasında en gizli devlet sırlarının bile konuşulabildiği insandır" sözünü hatırlatarak başlayan Başkan Ali Uçak konuşmalarını şu sözlerle sürdürdü: “Görevde olduğum 9 ay içerisinde siz şoför kardeşlerimle ilgili bir sorun olduğunda kulak arkası yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım. Sorunlar mutlaka vardır. Oturur masaya yatırır ne çözülmesi gerekiyorsa, nereye gidilmesi gerekiyorsa yapar, değil elimizi gövdemizi sizin için taşın altına koyarım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin sorunları bizim sorunumuzdur. Vatandaşımıza gece gündüz demeden hangi zorluklarla hizmet verdiğinizin bilincin de olan bir belediye olarak, şoför kardeşlerimizin dertleriyle dertlenip, hiçbirini birbirinden ayırt etmeden sorunlarına derman olacağımıza bir kez daha söz veriyorum. Sizlerin duasıyla, birlik ve beraberliğimizle Alaşehir’de çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize canı gönülden inanıyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

İSTİŞARELER VE KONUŞMALARIN ARDINDAN BAŞKAN UÇAK, ŞOFÖRLERDEN DESTEK İSTEDİ. ŞOFÖRLER DE DESTEK SÖZÜ VERDİ.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.