AMBULANS KAZA YAPTI

27.01.2018 - 11:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AMBULANS KAZA YAPTI

Hasta taşıyan 112 Acil Ambulansı Alaşehir –Salihli yolu, Alaşehir Sanayi sitesinde aynı yönde seyreden kamyonetin, hatalı dönüş yapması sonucu kamyonete arkadan vurdu.
Kaza sonunda kamyonette bulunan M. E hafif yaralandı. Ambulansın taşıdığı hasta ise başka bir ambulansla hastaneye taşındı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Murat Y. Yönetimindeki 45 DV 850 Plakalı ambulansla; Alaşehir Devlet Hastanesi’nden aldığı hastayı Salihli Devlet Hastanesi’ne götürürken, Çevre Yolu Sanayi sitesi mevkiinde saat 11.30 sularında aynı yönde önünde seyreden Murat S. Yönetimindeki 45 KB 6436 Plakalı  kamyonetin, refüjlerin üzerinden karşı şeride geçmek için ani dönüş yapması sonucu, ambulans  kamyonete arkadan çarptı. Ambulansta bulunan sağlık görevlileri ve hasta yara almadan kurtulurken, kamyonette bulunan M.E hafif yaralandı. Yaralı başka bir ambulansla Alaşehir  Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Hasta taşıyan 112 Acil Ambulansı Alaşehir –Salihli yolu, Alaşehir Sanayi sitesinde aynı yönde seyreden kamyonetin, hatalı dönüş yapması sonucu kamyonete arkadan vurdu.

Kaza sonunda kamyonette bulunan M. E hafif yaralandı. Ambulansın taşıdığı hasta ise başka bir ambulansla hastaneye taşındı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Murat Y. Yönetimindeki 45 DV 850 Plakalı ambulansla; Alaşehir Devlet Hastanesi’nden aldığı hastayı Salihli Devlet Hastanesi’ne götürürken, Çevre Yolu Sanayi sitesi mevkiinde saat 11.30 sularında aynı yönde önünde seyreden Murat S. Yönetimindeki 45 KB 6436 Plakalı  kamyonetin, refüjlerin üzerinden karşı şeride geçmek için ani dönüş yapması sonucu, ambulans  kamyonete arkadan çarptı. Ambulansta bulunan sağlık görevlileri ve hasta yara almadan kurtulurken, kamyonette bulunan M.E hafif yaralandı. Yaralı başka bir ambulansla Alaşehir  Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.