“ANA-BABA OKULU” EĞİTİMİ SÜRÜYOR

EĞİTİM 16.04.2019 - 09:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

“ANA-BABA OKULU” EĞİTİMİ SÜRÜYOR

Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 0-6 yaş çocukları olan ailelere yönelik “ANA-BABA OKULU” adı altında çocuk gelişimi ve yetiştirme tutumları konulu kurs açıldı.
Kursu, Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ziyaret etti. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurs 32 saat sürecek. Ana-Baba Eğitim Kursu, devam ediyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez, "Müdürlüğümüz tarafından  Ana-Baba okulu açıldı.  Alaşehir’de Gülçiçek Hatun Anaokulu ve Harika Çocuklar Anaokullarında Ana Baba okulu adı altında kurslar açtık. Kurslar 32 saat sürecek. Uzman rehberlik öğretmeni ve çocuk gelişimi öğretmenleri tarafından, ailelere 0-6 yaş çocukların gelişimsel özellikleri, çocuk gelişimi, çocuk yetiştirme tutumları konularında eğitimler verilecek."dedi.   HEDEF, TÜM ANA-BABALARA ULAŞMAK Alaşehir Kaymakamı  Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Ana-Baba Okulu kurslarını ziyaret ederek, kursa katılan velilerle birlikte 1 saatlik eğitime katıldı. Kaymakam  Abdullah Uçgun da yaptığı açıklamada, "Manisa Valiliği Koordinasyon Kurulu kararı gereği il genelinde 0-6 yaş çocuğu olan ailelerine eğitim verebilmek için,  Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce “Ana-Baba okulu”  açıldı. Amacımız tüm ilçe genelinde 0-6 yaş çocuğu olan Anne ve babalara ulaşmak olacaktır. Kursu açan Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü, kursa katılanları ve kursiyerleri kutluyorum."dedi.  
Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 0-6 yaş çocukları olan ailelere yönelik “ANA-BABA OKULU” adı altında çocuk gelişimi ve yetiştirme tutumları konulu kurs açıldı.

Kursu, Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ziyaret etti. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurs 32 saat sürecek.

Ana-Baba Eğitim Kursu, devam ediyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez, "Müdürlüğümüz tarafından  Ana-Baba okulu açıldı.  Alaşehir’de Gülçiçek Hatun Anaokulu ve Harika Çocuklar Anaokullarında Ana Baba okulu adı altında kurslar açtık. Kurslar 32 saat sürecek. Uzman rehberlik öğretmeni ve çocuk gelişimi öğretmenleri tarafından, ailelere 0-6 yaş çocukların gelişimsel özellikleri, çocuk gelişimi, çocuk yetiştirme tutumları konularında eğitimler verilecek."dedi.  

HEDEF, TÜM ANA-BABALARA ULAŞMAK

Alaşehir Kaymakamı  Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Ana-Baba Okulu kurslarını ziyaret ederek, kursa katılan velilerle birlikte 1 saatlik eğitime katıldı.

Kaymakam  Abdullah Uçgun da yaptığı açıklamada, "Manisa Valiliği Koordinasyon Kurulu kararı gereği il genelinde 0-6 yaş çocuğu olan ailelerine eğitim verebilmek için,  Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce “Ana-Baba okulu”  açıldı. Amacımız tüm ilçe genelinde 0-6 yaş çocuğu olan Anne ve babalara ulaşmak olacaktır. Kursu açan Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü, kursa katılanları ve kursiyerleri kutluyorum."dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.