Anne adayları sertifikalarını aldı

YAŞAM 12.01.2016 - 09:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Anne adayları sertifikalarını aldı

Alaşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği bünyesinde hizmet veren Gebe Okulu, tarafından kursa katılan anne adaylarına Katılım Sertifikası verildi.
Alaşehir Devlet Hastanesi’ndeki Gebe Okulu Programı ile anneler ve anne adayları doğum öncesinde çok daha bilinçli hale geliyor. Mesleğinde uzman hemşirelerin vermiş olduğu eğitimler ile anneler, gebelik sürecinden, loğusalık dönemine kadarki süreçte dikkat edilmesi gereken hususlarda bilinçlendiriliyor. Geçtiğimiz günlerde Alaşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği tarafından açılan Gebe Okuluna katılan anne adaylarına katılım belgeleri verildi. Kursa katılan anne adayları Gebelik Okulu'nun kendileri için son derece faydalı geçtiğini, okulda gebelik, lohusalık dönemleri ve anne-bebek sağlığı açısından son derece önemli ve hayati bilgiler edindiklerini belirterek Alaşehir Devlet Hastanesi yönetimine ve Gebe Okulu öğreticilerine teşekkür ettiler.
Alaşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği bünyesinde hizmet veren Gebe Okulu, tarafından kursa katılan anne adaylarına Katılım Sertifikası verildi.

Alaşehir Devlet Hastanesi’ndeki Gebe Okulu Programı ile anneler ve anne adayları doğum öncesinde çok daha bilinçli hale geliyor. Mesleğinde uzman hemşirelerin vermiş olduğu eğitimler ile anneler, gebelik sürecinden, loğusalık dönemine kadarki süreçte dikkat edilmesi gereken hususlarda bilinçlendiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Alaşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği tarafından açılan Gebe Okuluna katılan anne adaylarına katılım belgeleri verildi. Kursa katılan anne adayları Gebelik Okulu'nun kendileri için son derece faydalı geçtiğini, okulda gebelik, lohusalık dönemleri ve anne-bebek sağlığı açısından son derece önemli ve hayati bilgiler edindiklerini belirterek Alaşehir Devlet Hastanesi yönetimine ve Gebe Okulu öğreticilerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.