Arı sokmasına sevk!

GÜNDEM 12.08.2015 - 11:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Arı sokmasına sevk!

Trilyonlar harcanarak yapılan Alaşehir Devlet Hastanesi, bir ilke daha imza attı. ARI'nın soktuğu vatandaş, apar topar Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Trilyonlar harcanarak yapılan Alaşehir Devlet Hastanesi, bir ilke daha imza attı. ARI'nın soktuğu vatandaş, apar topar Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bu durma Alaşehirlilerden büyük tepki geldi. Sosyal paylaşım sitelerinden veryansın yapıldı. Alaşehir Devlet Hastanesi, bir skandala daha imza attı. Sevk hastanesi konumuna gelen Hastaneye arı sokma şikayetiyle başvuran vatandaş, apar topar Salihli Devlet Hastanesi'ne sevki gerçekleştirildi. Bu duruma sosyal paylaşım sitelerinde Alaşehirliler isyan etti. İŞTE O TEPKİ "AMAN DİKKAT dün sabah Kamyon garajında ARI SOKAN Değerli üyemiz Dincer COŞKUN yaşam mücadelesine Salihli Devlet hastanesi YOĞUM BAKIM ünitesinde devam ediyor.  BÜYÜK UMUTLARLA TİRİLYONLAR HARCANARAK Yapılan ALAŞEHİR DEVLET Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılarak ( bu büyük arı sokma vakasına) Salihli'ye sevkini gerçekleştiren ACİL Servis personeli ve Doktorlarına teşekkür ediyorum. BİZİ BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN!" BUNA BENZER SERZENİŞLERİN YANI SIRA, SİYASİ İÇERİKLİ GÖNDERMELERİN OLDUĞU YORUMLAR DA YAPILDI.  
Trilyonlar harcanarak yapılan Alaşehir Devlet Hastanesi, bir ilke daha imza attı. ARI'nın soktuğu vatandaş, apar topar Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Trilyonlar harcanarak yapılan Alaşehir Devlet Hastanesi, bir ilke daha imza attı. ARI'nın soktuğu vatandaş, apar topar Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bu durma Alaşehirlilerden büyük tepki geldi. Sosyal paylaşım sitelerinden veryansın yapıldı.

Alaşehir Devlet Hastanesi, bir skandala daha imza attı. Sevk hastanesi konumuna gelen Hastaneye arı sokma şikayetiyle başvuran vatandaş, apar topar Salihli Devlet Hastanesi'ne sevki gerçekleştirildi. Bu duruma sosyal paylaşım sitelerinde Alaşehirliler isyan etti.

İŞTE O TEPKİ

"AMAN DİKKAT dün sabah Kamyon garajında ARI SOKAN Değerli üyemiz Dincer COŞKUN yaşam mücadelesine Salihli Devlet hastanesi YOĞUM BAKIM ünitesinde devam ediyor.  BÜYÜK UMUTLARLA TİRİLYONLAR HARCANARAK Yapılan ALAŞEHİR DEVLET Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılarak ( bu büyük arı sokma vakasına) Salihli'ye sevkini gerçekleştiren ACİL Servis personeli ve Doktorlarına teşekkür ediyorum. BİZİ BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN!"

BUNA BENZER SERZENİŞLERİN YANI SIRA, SİYASİ İÇERİKLİ GÖNDERMELERİN OLDUĞU YORUMLAR DA YAPILDI.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.