Arlin Tekstil'in Alaşehir mağazası törenle açıldı

YAŞAM 08.02.2016 - 09:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Arlin Tekstil'in Alaşehir mağazası törenle açıldı

Arlin Tekstil Ve Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 3. mağazasını Alaşehir'de hizmete açtı. Sevgi Yolu üzeri, PTT karşısındaki mağazanın açılışını Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban,yaptı. Açılış törenine büyük ilgi gösteren Alaşehirliler tören sonrası mağazaya akın ederek alış veriş yaptı.
Giyim sektörünün ünlü isimlerinden Arlin Tekstil'in Alaşehir mağazası Cuma günü düzenlenen bir törenle açıldı. Düzenlenen törene Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Av. Bilgehan Noyan ve Murat Biber, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu ve vatandaşlar katıldı. Kurban kesilerek dualarla hizmete giren mağazanın açılış kurdelasını Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptı.   KARAÇOBAN; BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM   Törende kısa bir konuşma yapan Karaçoban, Alaşehir'e yatırım yapan tüm girişimcilere önem ve değer verdiklerini belirterek, "Bugün yağmurlu ve bereketli bir günde açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Uzak şehirlerden ilçemize gelerek helal kazanç peşinde koşan, istihdam sağlayan ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan Arlin Tekstil'e hem teşekkür ediyor hem de bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Açılışın ardından mağazaları gezen Karaçoban tüm reyonları gezerek tekstil ürünlerini inceledi ve firma yetkililerinden Arlin Tekstil ve ürünler hakkında bilgi aldı. Törende misafir ve vatandaşlara ikramda bulunuldu. Bergama ve Torbalı'dan sonra 3. mağazasını Alaşehir'de açan Arlin Tekstil, De Facto, Casador ve FashionFriends markalarının yanı sıra diğer seçkin markaların ürünlerinin satışını yapıyor.
Arlin Tekstil Ve Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 3. mağazasını Alaşehir'de hizmete açtı. Sevgi Yolu üzeri, PTT karşısındaki mağazanın açılışını Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban,yaptı. Açılış törenine büyük ilgi gösteren Alaşehirliler tören sonrası mağazaya akın ederek alış veriş yaptı.

Giyim sektörünün ünlü isimlerinden Arlin Tekstil'in Alaşehir mağazası Cuma günü düzenlenen bir törenle açıldı. Düzenlenen törene Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Av. Bilgehan Noyan ve Murat Biber, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu ve vatandaşlar katıldı. Kurban kesilerek dualarla hizmete giren mağazanın açılış kurdelasını Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptı.

 

KARAÇOBAN; BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM

 

Törende kısa bir konuşma yapan Karaçoban, Alaşehir'e yatırım yapan tüm girişimcilere önem ve değer verdiklerini belirterek, "Bugün yağmurlu ve bereketli bir günde açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Uzak şehirlerden ilçemize gelerek helal kazanç peşinde koşan, istihdam sağlayan ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan Arlin Tekstil'e hem teşekkür ediyor hem de bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Açılışın ardından mağazaları gezen Karaçoban tüm reyonları gezerek tekstil ürünlerini inceledi ve firma yetkililerinden Arlin Tekstil ve ürünler hakkında bilgi aldı. Törende misafir ve vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Bergama ve Torbalı'dan sonra 3. mağazasını Alaşehir'de açan Arlin Tekstil, De Facto, Casador ve FashionFriends markalarının yanı sıra diğer seçkin markaların ürünlerinin satışını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.