AS AS, Emirspor'a fark attı

SPOR 01.02.2016 - 09:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AS AS, Emirspor'a fark attı

Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı, tam 4 hafta sonra kendi evinde taraftarıyla buluştuğu maçta Emirspor'u 5-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. AS AS'ı galibiyete taşıyan goller Binehan (3), Emre ve Elçin'den geldi.
Ligin ikinci devresinin ilk maçını BAY olarak geçen Alaşehir Belediyespor, ikinci hafta Sart Belediyespor'un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip gelmiş, geçtiğimiz hafta ise Ahmetli Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. BİNEHAN ÜÇLEDİ Ligin ikinci devresinin 4. haftasında kendi sahasında Emirspor'u konuk eden Alaşehir Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını Emre ve Binehan'ın attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda Binehan'la (2), Elçin attığı goller maçın skorunu belirledi; 5-0 Alaşehir Belediyespor bu sonuçla ligde puanını 29'a yükselterek ligde ikinci sıradaki yerini korudu. Gurubun diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle; Sart Belediyespor: 0 - 3 : Ahmetli Belediyespor (Hükmen) Demirci Belediyespor: 1 - 0 :Alaşehir Gençlerbirliği Poyraz Damları: 1 - 6 : Salihli Belediyespor Sarıgöl Gençlerbirliği (BAY)
Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı, tam 4 hafta sonra kendi evinde taraftarıyla buluştuğu maçta Emirspor'u 5-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. AS AS'ı galibiyete taşıyan goller Binehan (3), Emre ve Elçin'den geldi.

Ligin ikinci devresinin ilk maçını BAY olarak geçen Alaşehir Belediyespor, ikinci hafta Sart Belediyespor'un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip gelmiş, geçtiğimiz hafta ise Ahmetli Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

BİNEHAN ÜÇLEDİ

Ligin ikinci devresinin 4. haftasında kendi sahasında Emirspor'u konuk eden Alaşehir Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını Emre ve Binehan'ın attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda Binehan'la (2), Elçin attığı goller maçın skorunu belirledi; 5-0

Alaşehir Belediyespor bu sonuçla ligde puanını 29'a yükselterek ligde ikinci sıradaki yerini korudu. Gurubun diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle;

Sart Belediyespor: 0 - 3 : Ahmetli Belediyespor (Hükmen)

Demirci Belediyespor: 1 - 0 :Alaşehir Gençlerbirliği

Poyraz Damları: 1 - 6 : Salihli Belediyespor

Sarıgöl Gençlerbirliği (BAY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.