AS-AS, Soma'dan eli boş döndü

SPOR 23.11.2016 - 08:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AS-AS, Soma'dan eli boş döndü

Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı, Bölgesel Amatör Lig 9. Gurubun, 9. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Somaspor'a 2-0 mağlup oldu.
Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Cumartesi günü Soma deplasmanında  3 puan bıraktı. Karşılaşmaya sakat olan ön libero Suat ve stoper Onur ile cezalı Ömer'den yoksun çıkan AS AS, bu oyuncuların yokluğunu hti. İstediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Alaşehir Belediyespor takımı, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. AS AS, haftayı 12 puanla 7. sırada tamamladı. Alaşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta kendi sahasında Karabiga Belediyesi Gençlikspor ile karşılaşacak.
Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı, Bölgesel Amatör Lig 9. Gurubun, 9. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Somaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Cumartesi günü Soma deplasmanında 
3 puan bıraktı. Karşılaşmaya sakat olan ön libero Suat ve stoper Onur ile cezalı Ömer'den yoksun çıkan AS AS, bu oyuncuların yokluğunu hti. İstediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Alaşehir Belediyespor takımı, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. AS AS, haftayı 12 puanla 7. sırada tamamladı. Alaşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta kendi sahasında Karabiga Belediyesi Gençlikspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.