Asansörlü engelli aracı hizmete devam ediyor

BELEDİYE 27.03.2017 - 10:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Asansörlü engelli aracı hizmete devam ediyor

Engelli vatandaşların yaşam koşullarını kolaylaştırma ve iyileştirmeyi amaçlayan Alaşehir Belediyesi, Şubat ayında Asansörlü Engelli Aracı ile 2 bin km. yol kat ederek 50 den fazla vatandaşa hizmet verdi.
Alaşehir  Belediyesi, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor. Engellilerle ilgili teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak çok sayıda projeyi hayata geçiren ve en zor günlerinde engellilerin hayata tutunmalarını sağlayan Alaşehir  Belediyesi, asansörlü araçlarla engellileri evlerinden alarak, tedavi gördükleri sağlık kuruluşlarına ücretsiz olarak götürüp getiriyor. Engelli vatandaşlar, Engelliler Merkezi’ne gidip gelmede de yine asansörlü araçlardan yararlanıyor. Alaşehir Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Asansörlü Engelli Aracı, Şubat ayında 2 bin km yol yaparak 50’den fazla engelli vatandaşa hizmet verdi.   "KORUNMASI GEREKEN ENGELLİLER DEĞİL, ONLARIN HAKLARIDIR"   Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, engelli insanların sorunlarının, yalnızca kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin ve tüm insanların ortak sorunu olduğunu belirtti. Karaçoban, "Belediye hizmetlerini planlarken engelli vatandaşlarımızı, dostlarımızı düşündük. Yollarımızı, kaldırımları engellilerimizin kullanabileceği şekilde düzenledik. Engelli aracı, engelli araç şarj istasyonları, taşıma aracı, bizim zamanımızda hizmete girmiştir. Her zaman şunu ifade ediyoruz; engelleri beraber aşabiliriz. Hepimizin engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Korunması gereken engelliler değil, engellilerin haklarıdır" dedi.
Engelli vatandaşların yaşam koşullarını kolaylaştırma ve iyileştirmeyi amaçlayan Alaşehir Belediyesi, Şubat ayında Asansörlü Engelli Aracı ile 2 bin km. yol kat ederek 50 den fazla vatandaşa hizmet verdi.

Alaşehir  Belediyesi, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor. Engellilerle ilgili teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak çok sayıda projeyi hayata geçiren ve en zor günlerinde engellilerin hayata tutunmalarını sağlayan Alaşehir  Belediyesi, asansörlü araçlarla engellileri evlerinden alarak, tedavi gördükleri sağlık kuruluşlarına ücretsiz olarak götürüp getiriyor. Engelli vatandaşlar, Engelliler Merkezi’ne gidip gelmede de yine asansörlü araçlardan yararlanıyor. Alaşehir Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Asansörlü Engelli Aracı, Şubat ayında 2 bin km yol yaparak 50’den fazla engelli vatandaşa hizmet verdi.

 

"KORUNMASI GEREKEN ENGELLİLER DEĞİL, ONLARIN HAKLARIDIR"

 

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, engelli insanların sorunlarının, yalnızca kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin ve tüm insanların ortak sorunu olduğunu belirtti. Karaçoban, "Belediye hizmetlerini planlarken engelli vatandaşlarımızı, dostlarımızı düşündük. Yollarımızı, kaldırımları engellilerimizin kullanabileceği şekilde düzenledik. Engelli aracı, engelli araç şarj istasyonları, taşıma aracı, bizim zamanımızda hizmete girmiştir. Her zaman şunu ifade ediyoruz; engelleri beraber aşabiliriz. Hepimizin engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Korunması gereken engelliler değil, engellilerin haklarıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.