ASMA YAPRAĞINI KULLANIM HAKKINI İLK ALAN KADIN KOOPERATİFİ OLDU

20.10.2021 - 08:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ASMA YAPRAĞINI KULLANIM HAKKINI İLK ALAN KADIN KOOPERATİFİ OLDU

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, İlçemize özgü ürünlerimizden olan ve önemli gelir kaynaklarımız arasında bulunan Asma Yaprağının Coğrafi İşaret tescili 17.09.2021 tarihinde Oda adına Alaşehir’e kazandırılmıştı. Alaşehir’in ilk tescilli ürünü olan asma yaprağının ilk kullanım hakkını Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşleme Kooperatifi aldı.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olarak, Alaşehir’de 2019 yılında Kadın Girişimi olarak faaliyete başlayan ve yaptığı çalışmalar ile gerek Kooperatifçilik açısından gerekse tanıtım açısından güzel örnekler sergileyen Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşleme Kooperatifi arasında Coğrafi İşaret Tescilli Asma Yaprağının kullanım hakkı için sözleşme imzalandı. Söz konusu sözleşmeyi Oda adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan ile Kadın girişim Kooperatifi adına Yönetim Kurulu Başkanı Selen Öküzcüoğlu imzaladı. SEYHAN, “İLÇEMİZİN TANITIMINA DA KATKI SAĞLAYACAK” Gerçekleştirilen protokolün ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, “İmzalanan bu sözleşme ile standartları belli olan ürünümüzün hem marka değeri korunacak hem ürünümüz Nihai tüketiciye gönül rahatlığı ile sunulmuş olacak. Tescilli ürünümüz asma yaprağı sayesinde  ulaştığı her yerde Alaşehir’in tanıtımı da sağlanmış olacak. Bu sorumluluğu üstlenen kooperatif yöneticilerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”dedi. ÖKÜZCÜOĞLU: ATSO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ Alaşehir’e özgü ilk tescilli ürün olan asma yaprağını ilçeye kazandıran ve ilk kullanım hakkını kadın kooperatifine sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür eden Kooperatif Başkanı Selen Öküzcüoğlu da, söz konusu protokolün Alaşehir’e katma değer sağlayacağını söyledi. Öküzcüoğlu, “Kooperatif olarak, kadın istihdamının yanı sıra, ilçemize özgü ürünlerin pazarlanmasını yapmak ve Alaşehir’in tanıtımına katkı sağlamak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlk tescilli ürünümüzün kullanım hakkını aldığımız için çok mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun. Oda yöneticilerimize bu jestten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, İlçemize özgü ürünlerimizden olan ve önemli gelir kaynaklarımız arasında bulunan Asma Yaprağının Coğrafi İşaret tescili 17.09.2021 tarihinde Oda adına Alaşehir’e kazandırılmıştı. Alaşehir’in ilk tescilli ürünü olan asma yaprağının ilk kullanım hakkını Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşleme Kooperatifi aldı.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olarak, Alaşehir’de 2019 yılında Kadın Girişimi olarak faaliyete başlayan ve yaptığı çalışmalar ile gerek Kooperatifçilik açısından gerekse tanıtım açısından güzel örnekler sergileyen Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşleme Kooperatifi arasında Coğrafi İşaret Tescilli Asma Yaprağının kullanım hakkı için sözleşme imzalandı. Söz konusu sözleşmeyi Oda adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan ile Kadın girişim Kooperatifi adına Yönetim Kurulu Başkanı Selen Öküzcüoğlu imzaladı.

SEYHAN, “İLÇEMİZİN TANITIMINA DA KATKI SAĞLAYACAK”

Gerçekleştirilen protokolün ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, “İmzalanan bu sözleşme ile standartları belli olan ürünümüzün hem marka değeri korunacak hem ürünümüz Nihai tüketiciye gönül rahatlığı ile sunulmuş olacak. Tescilli ürünümüz asma yaprağı sayesinde  ulaştığı her yerde Alaşehir’in tanıtımı da sağlanmış olacak. Bu sorumluluğu üstlenen kooperatif yöneticilerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”dedi.

ÖKÜZCÜOĞLU: ATSO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Alaşehir’e özgü ilk tescilli ürün olan asma yaprağını ilçeye kazandıran ve ilk kullanım hakkını kadın kooperatifine sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür eden Kooperatif Başkanı Selen Öküzcüoğlu da, söz konusu protokolün Alaşehir’e katma değer sağlayacağını söyledi. Öküzcüoğlu, “Kooperatif olarak, kadın istihdamının yanı sıra, ilçemize özgü ürünlerin pazarlanmasını yapmak ve Alaşehir’in tanıtımına katkı sağlamak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlk tescilli ürünümüzün kullanım hakkını aldığımız için çok mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun. Oda yöneticilerimize bu jestten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.