Atletizmde en iyi öğrenciler belirlendi

SPOR 24.04.2017 - 10:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Atletizmde en iyi öğrenciler belirlendi

Alaşehir Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kızlar -Erkekler Atletizm Yarışmaları Alaşehir İlçe Stadında düzenlendi.
Kızlar 100 metre ve 200 metre kategorilerinde yarışırken erkekler ise 100 ve 400 metre kategorisinde mücadele etti.  Lise düzeyinde eğitim- öğretim veren okulların katılımıyla gerçekleşen yarışmalar tam bir şenlik havasında geçti. Yarışmalar sonunda 100 metre kızlarda Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Esra Uysal birinci, Atatürk Anadolu Lisesinden Ayşe Erbaş ikinci ve Alaşehir Fen Lisesinden Emine Cimci üçüncü oldu. 200 metre kızlarda ise Kavaklıdere ÇPL’den Gülfizar Yerlikaya birinci, Atatürk Anadolu Lisesinden Tuğba Kocaman ikinci ve Fen Lisesinden Meryem Demir üçüncü sırayı elde etti   100 metre erkekler kategorisinde Fen Lisesinden Niyazi Bacak birinci olurken, Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ciğer Dargın ikinci ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Şenel Sönmez de üçüncü sırayı elde etti.Erkekler 400 metrede ise Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesinden Okan Çelik birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesinden Hüseyin Çolak ikinci ve Fen Lisesinden Musa Özgenç üçüncü oldu.   İLÇE MÜDÜRÜ KATAR'DAN TEŞEKKÜR   Müsabakalar sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Onur Katar, müsabakalara katılan tüm sporcu öğrencilere, Beden Eğitimi öğretmenlerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Okul İdarecilerine, İlçe Sağlık Müdürlüğüne ve Sağlık Memuru Ali Boğa'ya ve Alaşehir Belediyesi ve Zabıta Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı dahilinde yapılan sportif faaliyetler Pazartesi günü Alaşehir Belediyesi Spor Salonunda başlayacak olan Liseler arası Kızlar – Erkekler Voleybol Turnuvası ile devam edecek.  
Alaşehir Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kızlar -Erkekler Atletizm Yarışmaları Alaşehir İlçe Stadında düzenlendi.

Kızlar 100 metre ve 200 metre kategorilerinde yarışırken erkekler ise 100 ve 400 metre kategorisinde mücadele etti.  Lise düzeyinde eğitim- öğretim veren okulların katılımıyla gerçekleşen yarışmalar tam bir şenlik havasında geçti. Yarışmalar sonunda 100 metre kızlarda Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Esra Uysal birinci, Atatürk Anadolu Lisesinden Ayşe Erbaş ikinci ve Alaşehir Fen Lisesinden Emine Cimci üçüncü oldu. 200 metre kızlarda ise Kavaklıdere ÇPL’den Gülfizar Yerlikaya birinci, Atatürk Anadolu Lisesinden Tuğba Kocaman ikinci ve Fen Lisesinden Meryem Demir üçüncü sırayı elde etti

 

100 metre erkekler kategorisinde Fen Lisesinden Niyazi Bacak birinci olurken, Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ciğer Dargın ikinci ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Şenel Sönmez de üçüncü sırayı elde etti.Erkekler 400 metrede ise Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesinden Okan Çelik birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesinden Hüseyin Çolak ikinci ve Fen Lisesinden Musa Özgenç üçüncü oldu.

 

İLÇE MÜDÜRÜ KATAR'DAN TEŞEKKÜR

 

Müsabakalar sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Onur Katar, müsabakalara katılan tüm sporcu öğrencilere, Beden Eğitimi öğretmenlerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Okul İdarecilerine, İlçe Sağlık Müdürlüğüne ve Sağlık Memuru Ali Boğa'ya ve Alaşehir Belediyesi ve Zabıta Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı dahilinde yapılan sportif faaliyetler Pazartesi günü Alaşehir Belediyesi Spor Salonunda başlayacak olan Liseler arası Kızlar – Erkekler Voleybol Turnuvası ile devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.