ATSO, HEM ÜYELERİNİ HEM DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI!

11.05.2020 - 10:17, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ATSO, HEM ÜYELERİNİ HEM DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI!

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, hem üyelerini hem de ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor. Birçok sosyal ve kültürel etkinliklere destek ve katkı sağlayan Oda Yönetimi, Covid 19 salgını sürecinde de üyelerinin tamamına maske ve kolonya dağıttı. İhtiyaç sahiplerini de unutmayan Başkan Seyhan ve ekibi, 800 adet gıda kolilerini muhtaçlara ulaştırdı.
Faaliyet alanında olmasa dahi birçok alanda Alaşehir ve Sarıgöl’de yarım ve hizmetlere katkı sağlayan, özellikle eğitim ve tarım alanlarında sponsorluk, eğitim panelleri ve seminerler düzenleyen Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, bin 100 üyesinin tamamına ücretsiz maske ve kolonya dağıttı. İhtiyaç sahiplerini de unutmayan Oda yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısı ile 800 muhtaca gıda yardımında bulundu. 800 koliden oluşan gıda torbasında; 2 kilo sıvı yağ, 2 kilo şeker, yarım kilo çay, 2 kilo pirinç, 1 kilo fasulye, 1 kilo bulgur, 1 kilo mercimek, 2 paket çorbalık ve makarna bulunuyor. 1100 ÜYEYE ÜCRETSİZ HİJYEN PAKETİ ULAŞTIRILDI Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine maske ve kolonya dağıttı. Oda Başkanı Mustafa Seyhan, Alaşehir ve Sarıgöl'deki 1100 üyeye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında maske ve kolonya ulaştırdıklarını bildirdi. Virüsten arınmış bir dünya temennisinde bulunan Seyhan, tedbirlere uyulmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. 800 AİLEYE DE GIDA YARDIMINDA BULUNULDU ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, üst kuruluşumuz olan TOBB’un katkısı ve desteği ile 800 aileye gıda kolisi dağıttıklarını belirterek, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘Biz Bize Yeteriz’ sloganı eşliğinde ve TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde milletimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız. Güçlü bir sivil toplum kuruluşunun yüklediği sorumluluklarımızın farkında olarak milletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile tüm Alaşehir ve Sarıgöllü vatandaşlarımızın başta olmak üzere tüm Türk halkının ve İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, hem üyelerini hem de ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor. Birçok sosyal ve kültürel etkinliklere destek ve katkı sağlayan Oda Yönetimi, Covid 19 salgını sürecinde de üyelerinin tamamına maske ve kolonya dağıttı. İhtiyaç sahiplerini de unutmayan Başkan Seyhan ve ekibi, 800 adet gıda kolilerini muhtaçlara ulaştırdı.

Faaliyet alanında olmasa dahi birçok alanda Alaşehir ve Sarıgöl’de yarım ve hizmetlere katkı sağlayan, özellikle eğitim ve tarım alanlarında sponsorluk, eğitim panelleri ve seminerler düzenleyen Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, bin 100 üyesinin tamamına ücretsiz maske ve kolonya dağıttı. İhtiyaç sahiplerini de unutmayan Oda yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısı ile 800 muhtaca gıda yardımında bulundu. 800 koliden oluşan gıda torbasında; 2 kilo sıvı yağ, 2 kilo şeker, yarım kilo çay, 2 kilo pirinç, 1 kilo fasulye, 1 kilo bulgur, 1 kilo mercimek, 2 paket çorbalık ve makarna bulunuyor.

1100 ÜYEYE ÜCRETSİZ HİJYEN PAKETİ ULAŞTIRILDI

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine maske ve kolonya dağıttı. Oda Başkanı Mustafa Seyhan, Alaşehir ve Sarıgöl'deki 1100 üyeye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında maske ve kolonya ulaştırdıklarını bildirdi. Virüsten arınmış bir dünya temennisinde bulunan Seyhan, tedbirlere uyulmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.

800 AİLEYE DE GIDA YARDIMINDA BULUNULDU

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, üst kuruluşumuz olan TOBB’un katkısı ve desteği ile 800 aileye gıda kolisi dağıttıklarını belirterek, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘Biz Bize Yeteriz’ sloganı eşliğinde ve TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde milletimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız. Güçlü bir sivil toplum kuruluşunun yüklediği sorumluluklarımızın farkında olarak milletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile tüm Alaşehir ve Sarıgöllü vatandaşlarımızın başta olmak üzere tüm Türk halkının ve İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.