ATSO, ÜYELERİNE EĞİTİMDE YÜZDE 15 İNDİRİM

16.07.2020 - 08:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ATSO, ÜYELERİNE EĞİTİMDE YÜZDE 15 İNDİRİM

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Bahçeşehir Koleji Alaşehir Kampüsü arasında eğitim protokolü imzalandı. Oda üyelerinin çocukları protokol kapsamında indirimli eğitim ve öğretim görecek. Protokolün, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılını kapsadığı belirtildi.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerine yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Oda Yönetimi bu kez de üyelerinin eğitim çağındaki çocukları için Alaşehir’de faaliyet gösteren bir özel eğitim kurumuyla ‘Eğitim İndirimi’ protokolü imzaladı. Protokol, 1 yıllık imzalanırken indirim oranı ise her bir öğrenci için yüzde 15 olarak açıklandı. Söz konusu protokole, ATSO adına Başkan Mustafa Seyhan, eğitim kurumu adına da Aslı Eşsiz imza attı. SEYHAN: ÜYELERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, üyelerinin her konuda ve her zaman yanında olduklarını belirterek, “İlçemizde faaliyet gösteren özel Eğitim Kurumlarından Bahçeşehir Koleji Alaşehir Kampüsü Temsilcisi Alaşehir Özel Eğitim Kurumları Anonim Şirketi ile Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasına Üye ve çalışanları olan kişilere Bahçeşehir Koleji Alaşehir Kampüsü’nde yaptıracakları yeni kayıtlarda ilgili eğitim öğretim yılına dair ilan edilen güncel eğitim ücretleri üzerinden 15 oranında “Eğitim İndirimi” yapılması ile ilgili protokol imzaladık. Üyelerimize ve eğitim çağındaki evlatlarına hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Bahçeşehir Koleji Alaşehir Kampüsü arasında eğitim protokolü imzalandı. Oda üyelerinin çocukları protokol kapsamında indirimli eğitim ve öğretim görecek. Protokolün, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılını kapsadığı belirtildi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerine yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Oda Yönetimi bu kez de üyelerinin eğitim çağındaki çocukları için Alaşehir’de faaliyet gösteren bir özel eğitim kurumuyla ‘Eğitim İndirimi’ protokolü imzaladı. Protokol, 1 yıllık imzalanırken indirim oranı ise her bir öğrenci için yüzde 15 olarak açıklandı. Söz konusu protokole, ATSO adına Başkan Mustafa Seyhan, eğitim kurumu adına da Aslı Eşsiz imza attı.

SEYHAN: ÜYELERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, üyelerinin her konuda ve her zaman yanında olduklarını belirterek, “İlçemizde faaliyet gösteren özel Eğitim Kurumlarından Bahçeşehir Koleji Alaşehir Kampüsü Temsilcisi Alaşehir Özel Eğitim Kurumları Anonim Şirketi ile Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasına Üye ve çalışanları olan kişilere Bahçeşehir Koleji Alaşehir Kampüsü’nde yaptıracakları yeni kayıtlarda ilgili eğitim öğretim yılına dair ilan edilen güncel eğitim ücretleri üzerinden 15 oranında “Eğitim İndirimi” yapılması ile ilgili protokol imzaladık. Üyelerimize ve eğitim çağındaki evlatlarına hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.