Aydemir; Alaşehir özel bir kenttir

SİYASET 17.08.2015 - 10:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Aydemir; Alaşehir özel bir kenttir

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Alaşehir'de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Aydemir, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'e hoş geldin ziyaretinde bulundu. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü de ziyaret eden Aydemir, Horzumkeserler mahallesinin çeşitli sıkıntılarını çözmek için mahalleliyle istişareler yaptı.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın programı dahilinde; bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Alaşehir'e gelen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Bilgin'e yeni görevinde başarılar dileyen Aydemir, Alaşehir'in özel bir tarım kenti olduğunu belirterek, Cefakar, fedakar ve vatansever Manisa halkına hizmet etmenin şeref olduğunu ve birlikte başarılı işlere imza atacaklarını inandığını söyledi. Kaymakam Bilgin de Aydemir'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra beraberindekilerle birlikte İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne geçen Aydemir, burada Müdür Tarık Memiş'ten çiftçinin sorunları, ihracatın son durumu ve müdürlüğün istekleri konusunda kısa bir brifing aldı. "SERAPLAR DERYA, HAYALLER GERÇEK OLUYOR"  Aydemir’in bir sonraki durağı ise Alaşehir’in Kavaklıdere ve Horzumkeserler Mahallesi oldu. DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Alaşehir AK Parti ilçe Başkanı Rıza Peker, İlçe Tarım Müdürü Tarık Memiş ve ilgililer ile birlikte yapımı tamamlanan Kavaklıdere Baraj alanında incelemelerde bulunan Aydemir Kavaklıdere ve çevre köylerinin yaklaşık 45 yıllık hasretlerinin çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek. “Kavaklıdere barajı çalışmalarımızda sona gelindi son rötuşlar kaldı, Tarım kenti Manisa’mızda çiftçilerimiz su, topraklarımız bereket ile buluşuyor. Vatandaşlarımızın, serapları derya oluyor. Bir hayali daha gerçeğe dönüştürüyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz, mahalle sakinlerimize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. "HASRETLER VUSLATA DÖNÜŞÜYOR" Ayrıca beraberindeki kamu kurum müdürlerinin de katılımıyla Kavaklıdere ve Horzum Keserler mahallesi sakinlerinin ile yoğun katılım bir toplantı gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, vatandaşların talep ve temennilerini tek tek dinledikten sonra yaptığı konuşmada "Biz sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmamak şiarı ile çalışıyoruz, çünkü AK Parti demek vatandaşın derdini kendi derdi bilmek demektir. Mahalle sakinlerimizin su sorununu çözüme kavuşturmak için Sayın DSİ Bölge Müdürümüz, Sayın Kaymakamımız ve Sayın İlçe Başkanımız ile birlikte bu sorunun çözüme kavuşturulması için gereken çalışmaları sizlerinde görüşlerini alarak inşallah en kısa sürede neticelendirmek istiyoruz. Hasretlerinizi vuslata dönüştürmek için çalışıyoruz.”dedi. Toplantı esnasında vatandaşların Demiryolları ile ilgili taleplerini de İlgili Bölge Müdürü ile görüşen Milletvekili Aydemir, demiryolu geçidinin vatandaşın mağduriyetini giderecek şekilde bir çözüme kavuşturulmasını istedi. Aydemir, 7 Haziran genel seçimleri sürecinde mahalle sakinleriyle çektirdiği fotoğrafları mahalleliye dağıtarak da jest yaptı.  
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Alaşehir'de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Aydemir, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'e hoş geldin ziyaretinde bulundu. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü de ziyaret eden Aydemir, Horzumkeserler mahallesinin çeşitli sıkıntılarını çözmek için mahalleliyle istişareler yaptı.

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın programı dahilinde; bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Alaşehir'e gelen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Bilgin'e yeni görevinde başarılar dileyen Aydemir, Alaşehir'in özel bir tarım kenti olduğunu belirterek, Cefakar, fedakar ve vatansever Manisa halkına hizmet etmenin şeref olduğunu ve birlikte başarılı işlere imza atacaklarını inandığını söyledi. Kaymakam Bilgin de Aydemir'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne geçen Aydemir, burada Müdür Tarık Memiş'ten çiftçinin sorunları, ihracatın son durumu ve müdürlüğün istekleri konusunda kısa bir brifing aldı.

"SERAPLAR DERYA, HAYALLER GERÇEK OLUYOR"

 Aydemir’in bir sonraki durağı ise Alaşehir’in Kavaklıdere ve Horzumkeserler Mahallesi oldu. DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Alaşehir AK Parti ilçe Başkanı Rıza Peker, İlçe Tarım Müdürü Tarık Memiş ve ilgililer ile birlikte yapımı tamamlanan Kavaklıdere Baraj alanında incelemelerde bulunan Aydemir Kavaklıdere ve çevre köylerinin yaklaşık 45 yıllık hasretlerinin çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek. “Kavaklıdere barajı çalışmalarımızda sona gelindi son rötuşlar kaldı, Tarım kenti Manisa’mızda çiftçilerimiz su, topraklarımız bereket ile buluşuyor. Vatandaşlarımızın, serapları derya oluyor. Bir hayali daha gerçeğe dönüştürüyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz, mahalle sakinlerimize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

"HASRETLER VUSLATA DÖNÜŞÜYOR"

Ayrıca beraberindeki kamu kurum müdürlerinin de katılımıyla Kavaklıdere ve Horzum Keserler mahallesi sakinlerinin ile yoğun katılım bir toplantı gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, vatandaşların talep ve temennilerini tek tek dinledikten sonra yaptığı konuşmada "Biz sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmamak şiarı ile çalışıyoruz, çünkü AK Parti demek vatandaşın derdini kendi derdi bilmek demektir. Mahalle sakinlerimizin su sorununu çözüme kavuşturmak için Sayın DSİ Bölge Müdürümüz, Sayın Kaymakamımız ve Sayın İlçe Başkanımız ile birlikte bu sorunun çözüme kavuşturulması için gereken çalışmaları sizlerinde görüşlerini alarak inşallah en kısa sürede neticelendirmek istiyoruz. Hasretlerinizi vuslata dönüştürmek için çalışıyoruz.”dedi.

Toplantı esnasında vatandaşların Demiryolları ile ilgili taleplerini de İlgili Bölge Müdürü ile görüşen Milletvekili Aydemir, demiryolu geçidinin vatandaşın mağduriyetini giderecek şekilde bir çözüme kavuşturulmasını istedi. Aydemir, 7 Haziran genel seçimleri sürecinde mahalle sakinleriyle çektirdiği fotoğrafları mahalleliye dağıtarak da jest yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.