Bakan Kasapoğlu, Alaşehirlilerin gönüllerini fethetti

21.07.2020 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bakan Kasapoğlu, Alaşehirlilerin gönüllerini fethetti

Van'dan kalkan keşif uçağının görevden dönerken kırıma uğraması sonucunda şehit düşen Alaşehirli özel harekat polisi Onur Ramazan Bayram’ın cenaze törenine katılmak için Alaşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilçe genelinde devam eden spor tesislerini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Kasapoğlu, Uluderbenli Şehit Mesut Yazar’ın baba ocağını da ziyaret ederek, taziye ziyaretinde de bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Alaşehir’de özel harekat polisi Onur Ramazan Bayram’ın cenaze törenine katıldı. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  Ak Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Protokol üyelerinin de katıldığı cenaze töreninin ardından Bakan Kasapoğlu, Sakarya’da meydana gelen patlama sonucu 2 hafta önce Şehit düşen Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Mesut Yazar’ın Uluderbent kasabasındaki Ailesine Taziye ziyaretinde bulundu. KASAPOĞLU, GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI, HEDİYELER DAĞITTI Uluderbentli şehit Mesut Yazar’ın baba ocağında taziye ziyaretinin ardından Kasapoğlu, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve beraberindeki heyet ile birlikte, Uluderbent mahallemizdeki stadyum hakkında bilgi alıp bir süre vatandaşlarla sohbet edip, çocuklara çeşitli kitaplar ve spora teşvik için top hediyesinde bulunup, taleplerini dinledi. RESTORASYONU SÜREN ALAŞEHİR SDATYUMUNDA İNCELEMER YAPTI  Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu,yenileme çalışmaları devam eden Alaşehir stadyumu hakkında bilgi alıp yerinde incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, Kasapoğlu’ndan Alaşehir’e kazandırılması hedeflenen Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu projeleri ile ilgili bilgi verip, desteklerini beklediklerini iletti. DEMİREL: ALAŞEHİR’İ BÜYÜK PROJELER BEKLİYOR Alaşehir’de Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’nu ağırlamak memnun olduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Şehit ailelerimize taziyelerimizi ileterek, devletin yanında olduğunu gösterdik. Tekrar, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine de sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.İlçe genelinde tüm hızlıyla süren yatırımları bakanımız ile birlikte sahalarda incelerek, bilgiler aldık. Alaşehir İlçe Stadyumu, Uluderbent ve Killik mahallelerinde spor yatırımlarını gezdik. Bu büyük yarımlar için başta bakanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bunların yanında Alaşehir için hedeflediğimiz 2 önemli proje için bilgiler verdik, kendilerinden destek istedik. Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu projeleri için destek sözü aldık. Alaşehir’imiz için hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.
Van'dan kalkan keşif uçağının görevden dönerken kırıma uğraması sonucunda şehit düşen Alaşehirli özel harekat polisi Onur Ramazan Bayram’ın cenaze törenine katılmak için Alaşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilçe genelinde devam eden spor tesislerini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Kasapoğlu, Uluderbenli Şehit Mesut Yazar’ın baba ocağını da ziyaret ederek, taziye ziyaretinde de bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Alaşehir’de özel harekat polisi Onur Ramazan Bayram’ın cenaze törenine katıldı. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  Ak Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Protokol üyelerinin de katıldığı cenaze töreninin ardından Bakan Kasapoğlu, Sakarya’da meydana gelen patlama sonucu 2 hafta önce Şehit düşen Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Mesut Yazar’ın Uluderbent kasabasındaki Ailesine Taziye ziyaretinde bulundu.

KASAPOĞLU, GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI, HEDİYELER DAĞITTI

Uluderbentli şehit Mesut Yazar’ın baba ocağında taziye ziyaretinin ardından Kasapoğlu, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve beraberindeki heyet ile birlikte, Uluderbent mahallemizdeki stadyum hakkında bilgi alıp bir süre vatandaşlarla sohbet edip, çocuklara çeşitli kitaplar ve spora teşvik için top hediyesinde bulunup, taleplerini dinledi.

RESTORASYONU SÜREN ALAŞEHİR SDATYUMUNDA İNCELEMER YAPTI

 Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu,yenileme çalışmaları devam eden Alaşehir stadyumu hakkında bilgi alıp yerinde incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, Kasapoğlu’ndan Alaşehir’e kazandırılması hedeflenen Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu projeleri ile ilgili bilgi verip, desteklerini beklediklerini iletti.

DEMİREL: ALAŞEHİR’İ BÜYÜK PROJELER BEKLİYOR

Alaşehir’de Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’nu ağırlamak memnun olduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Şehit ailelerimize taziyelerimizi ileterek, devletin yanında olduğunu gösterdik. Tekrar, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine de sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.İlçe genelinde tüm hızlıyla süren yatırımları bakanımız ile birlikte sahalarda incelerek, bilgiler aldık. Alaşehir İlçe Stadyumu, Uluderbent ve Killik mahallelerinde spor yatırımlarını gezdik. Bu büyük yarımlar için başta bakanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bunların yanında Alaşehir için hedeflediğimiz 2 önemli proje için bilgiler verdik, kendilerinden destek istedik. Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu projeleri için destek sözü aldık. Alaşehir’imiz için hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.