Bakkal Şükrü'lerin evi restore edildi

BELEDİYE 21.06.2017 - 16:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bakkal Şükrü'lerin evi restore edildi

Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmasıyla yeniden can buldu.
Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmasıyla yeniden can buldu. İnşaat çalışmaları tamamlanan tarihi yapıda sırada peyzaj uygulamasının olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Harabeden Manisa'ya değer katan bir esere dönüşen bu binanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. SIRADA PEYZAJ UYGULAMASI VAR Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de yıkılmaya yüz tutmuş ve harabe görünümdeki Bakkal Şükrü Evi'ne can verdi. Büyük bir özenle gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında inşaat çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarihi yapının tüm ihtişamını da ortaya çıkardı. Manisa'nın tarihi dokusunu gelecek kuşaklara taşımak istediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Cumhuriyet Dönemi mimari eserlerinden olan yapının özenle restorasyon çalışmasını gerçekleştirdik. Geçici kabul aşamasında olan yapıda sırada peyzaj uygulamamız var" dedi. DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ Belediyelerin hizmet alanının alt ve üst yapı çalışmaları ile sınırlı olmadığının altını çizen Başkan Ergün, "Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde kültürel ve tarihi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Harabe görünümde olan tarihi yapılarımızda aslına uygun şekilde restorasyon çalışması gerçekleştirerek, gelecek nesillere aktarıyoruz" şeklinde konuştu.
Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmasıyla yeniden can buldu.

Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmasıyla yeniden can buldu. İnşaat çalışmaları tamamlanan tarihi yapıda sırada peyzaj uygulamasının olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Harabeden Manisa'ya değer katan bir esere dönüşen bu binanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SIRADA PEYZAJ UYGULAMASI VAR

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de yıkılmaya yüz tutmuş ve harabe görünümdeki Bakkal Şükrü Evi'ne can verdi. Büyük bir özenle gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında inşaat çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarihi yapının tüm ihtişamını da ortaya çıkardı. Manisa'nın tarihi dokusunu gelecek kuşaklara taşımak istediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Cumhuriyet Dönemi mimari eserlerinden olan yapının özenle restorasyon çalışmasını gerçekleştirdik. Geçici kabul aşamasında olan yapıda sırada peyzaj uygulamamız var" dedi.

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Belediyelerin hizmet alanının alt ve üst yapı çalışmaları ile sınırlı olmadığının altını çizen Başkan Ergün, "Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde kültürel ve tarihi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Harabe görünümde olan tarihi yapılarımızda aslına uygun şekilde restorasyon çalışması gerçekleştirerek, gelecek nesillere aktarıyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.