BAKLACI’NIN KOLLEKTÖR HATTI YENİLENDİ

GÜNDEM 03.01.2020 - 11:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAKLACI’NIN KOLLEKTÖR HATTI YENİLENDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Baklacı Mahallesi’nde 500 metrelik kanalizasyon toplayıcı hattını yenileyerek daha sağlıklı bir yapıya kavuşturdu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapıları yenileyerek vatandaşların refah seviyelerini daha da yukarı taşımaya devam ediyor. MASKİ bu amaçla Alaşehir ilçesine bağlı Baklacı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmayla da yüzleri güldürdü. Mahallenin 500 metre uzunluğundaki kanalizasyon kollektör hattı, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince yenilendi. Tamamlanan çalışma sayesinde mahalleye ait atıksuların daha modern ve sağlıklı hatlar yardımıyla deşarjı sağlandı. “ESKİ HATTIMIZ ÇOK UZUN YILLAR ÖNCE DÖŞENMİŞTİ” Baklacı Mahalle Muhtarı Mustafa Türk, “Eski hattımız çok uzun yıllar önce döşenmiş bir hattı ve sık sık sorunlara neden oluyordu. Hem de vatandaşın kendine ait arazisinden geçtiğinden, herhangi bir arıza halinde özel mülke girmek gerekiyordu. Şuan MASKİ tarafından yeni hattımız döşendi. Yapılan çalışmadan memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Baklacı Mahallesi’nde 500 metrelik kanalizasyon toplayıcı hattını yenileyerek daha sağlıklı bir yapıya kavuşturdu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapıları yenileyerek vatandaşların refah seviyelerini daha da yukarı taşımaya devam ediyor. MASKİ bu amaçla Alaşehir ilçesine bağlı Baklacı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmayla da yüzleri güldürdü. Mahallenin 500 metre uzunluğundaki kanalizasyon kollektör hattı, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince yenilendi. Tamamlanan çalışma sayesinde mahalleye ait atıksuların daha modern ve sağlıklı hatlar yardımıyla deşarjı sağlandı.

“ESKİ HATTIMIZ ÇOK UZUN YILLAR ÖNCE DÖŞENMİŞTİ”

Baklacı Mahalle Muhtarı Mustafa Türk, “Eski hattımız çok uzun yıllar önce döşenmiş bir hattı ve sık sık sorunlara neden oluyordu. Hem de vatandaşın kendine ait arazisinden geçtiğinden, herhangi bir arıza halinde özel mülke girmek gerekiyordu. Şuan MASKİ tarafından yeni hattımız döşendi. Yapılan çalışmadan memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.