Başarılı öğrencilere Danimarka ödülü

12.11.2015 - 09:44, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başarılı öğrencilere Danimarka ödülü

Danimarka'da yaşayan ve aslen Yeşilyurtlu olan Mustafa Ata'dan Yeşilyurt Ortaokulu son sınıf öğrencilerine müthiş bir tatil sözü geldi. Geçtiğimiz günlerde tatil için Danimarka'dan doğup büyüdüğü Yeşilyurt mahallesine gelen Mustafa Ata (55), bu yıl yapılacak TEOG sınavlarında Yeşilyurt Ortaokulu'ndan en yüksek puanı alacak ilk üç öğrenciyi bir hafta Danimarka'da misafir etme sözü verdi.
Mahallesi Yeşilyurt'ta dost ve akrabalarını ziyaret eden Ata, Yeşilyurt Ortaokulu'na da giderek Okul Müdürü Ersan Akcan ve tarih öğretmeni İsmail Çetin ile görüştü. Görüşmede Yeşilyurt mahallesinde eğitim öğretimin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Ata, Yeşilyurt Ortaokulu son sınıfı öğrencilerini başarıya odaklandırmak için 3 öğrenciye Danimarka'da misafir etme sözü verdi. Ata, "Uzun yıllardır Danimarka'da yaşıyorum. Kaportacılık sektöründe kendi işimi yapıyorum. Ziyaretimde Yeşilyurt Ortaokulu'nun müdürü sayın Ersan Akcan ve tarih öğretmenimizi ziyaret ettim. Ziyarette eğitim için birşeyler yapmak istediğimi söyleyince böyle bir fikirde mutabakata vardık. TEOG sınavlarında en yüksek puanı alan 3 öğrencimizi uçak biletleri dahil tüm masrafları bana ait olmak üzere Danimarka'da misafir edeceğim. Tüm son sınıf öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi. Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü Ersan Akcan, Mustafa Ata'nın hem ziyaretinden hem de verdiği tatil sözünden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, " Yeşilyurt'ta böyle eğitime gönül veren insanlar olduktan sonra artık sırtımız yere gelmez. Okulumuz adına, bütün Yeşilyurtlular adına Mustafa Ata abiye candan teşekkürlerimi sunuyorum. Dileğimiz O'nun gibi Eğitime sahip çıkan, İyilikte yarışan insanların sayısının artması. Darısı ilçemizdeki diğer tüm okulların başına" dedi. Okulun Tarih öğretmeni İsmail Çetin de Ata'ya teşekkür ederek, "Mustafa bey Yeşilyurt'u ve Yeşilyurtluları ne kadar çok sevdiğini bizlere gösterdi. Bu tatil sözünün öğrencilerimizin başarısı için büyük bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum. Dileğimiz sayın Ata gibi eğitime destek veren insanlarımızın çoğalmasıdır" şeklinde konuştu.
Danimarka'da yaşayan ve aslen Yeşilyurtlu olan Mustafa Ata'dan Yeşilyurt Ortaokulu son sınıf öğrencilerine müthiş bir tatil sözü geldi. Geçtiğimiz günlerde tatil için Danimarka'dan doğup büyüdüğü Yeşilyurt mahallesine gelen Mustafa Ata (55), bu yıl yapılacak TEOG sınavlarında Yeşilyurt Ortaokulu'ndan en yüksek puanı alacak ilk üç öğrenciyi bir hafta Danimarka'da misafir etme sözü verdi.

Mahallesi Yeşilyurt'ta dost ve akrabalarını ziyaret eden Ata, Yeşilyurt Ortaokulu'na da giderek Okul Müdürü Ersan Akcan ve tarih öğretmeni İsmail Çetin ile görüştü. Görüşmede Yeşilyurt mahallesinde eğitim öğretimin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Ata, Yeşilyurt Ortaokulu son sınıfı öğrencilerini başarıya odaklandırmak için 3 öğrenciye Danimarka'da misafir etme sözü verdi. Ata, "Uzun yıllardır Danimarka'da yaşıyorum. Kaportacılık sektöründe kendi işimi yapıyorum. Ziyaretimde Yeşilyurt Ortaokulu'nun müdürü sayın Ersan Akcan ve tarih öğretmenimizi ziyaret ettim. Ziyarette eğitim için birşeyler yapmak istediğimi söyleyince böyle bir fikirde mutabakata vardık. TEOG sınavlarında en yüksek puanı alan 3 öğrencimizi uçak biletleri dahil tüm masrafları bana ait olmak üzere Danimarka'da misafir edeceğim. Tüm son sınıf öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü Ersan Akcan, Mustafa Ata'nın hem ziyaretinden hem de verdiği tatil sözünden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, " Yeşilyurt'ta böyle eğitime gönül veren insanlar olduktan sonra artık sırtımız yere gelmez. Okulumuz adına, bütün Yeşilyurtlular adına Mustafa Ata abiye candan teşekkürlerimi sunuyorum. Dileğimiz O'nun gibi Eğitime sahip çıkan, İyilikte yarışan insanların sayısının artması. Darısı ilçemizdeki diğer tüm okulların başına" dedi.

Okulun Tarih öğretmeni İsmail Çetin de Ata'ya teşekkür ederek, "Mustafa bey Yeşilyurt'u ve Yeşilyurtluları ne kadar çok sevdiğini bizlere gösterdi. Bu tatil sözünün öğrencilerimizin başarısı için büyük bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum. Dileğimiz sayın Ata gibi eğitime destek veren insanlarımızın çoğalmasıdır" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.