Başhekim muhtarlara hastaneyi tanıttı

GÜNDEM 19.10.2015 - 08:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başhekim muhtarlara hastaneyi tanıttı

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı mahalle muhtarlarına hastane hakkında bilgiler vererek, hastaneyi tanıttı. Toplantıda muhtarlara hastanede görevli doktorlar tarafından hastanede kullanılan cihazlar slayt gösterileri ile tanıtıldı.
Alaşehir Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantıda konuşan Başhekim Orhan Kırmalı, Birer Alaşehirli olarak, hepimizin bu hastaneyi yaşatma görevi olması gerekiyor. Hastanemiz Manisa ilinin sayılı hastaneleri arasında bulunuyor. 200 yataklı hastanemiz, 38.800 m2 kapalı alana sahip. 9 Tane ameliyat masamız var . Alaşehir, Sarıgöl, Eşme ve Buldan gibi komşu ilçelerle birlikte yaklaşık 160 bin nüfusa hizmet veriyoruz.  Ancak halk arasında  istenilen ve istediğimiz memnuniyeti sağlayamadık. Manisa ili bünyesinde bulunan bir çok hastanede bizim hastanemizde bulunan sağlık cihazlar yok."dedi.   KIRMALI: SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ   Kırmalı açıklamasında; "Hastanemizde 31 uzman hekim, 9 pratisyen hekim hizmet veriyor. 22 yataklı yoğun bakım ünitemiz mevcut, 8 adet hemodiyaliz makinemiz mevcut, 6 doktorla diş sağlığı hizmetleri veriyoruz. Bir çok hastanede film, ameliyat, tahlil, ultrason gibi bir çok alanda haftalar veya aylar sonrasına randevu veriliyor. Biz hastalarımıza aynı gün hizmet vermeye, sorunlarını anında çözmeye özen gösteriyoruz. Hastanemizde her branşta en az iki doktor olması için çalışıyoruz. Bina olarak kapasitemiz yeterli, doktor eksiklerimizin de tamamlanması için gerekli yazışmaları yaptık. Sizlerden hastanemizi tanıtmanızı, dışarıda “ hastane binası güzel, içi boş “ imajının yıkılması için bize destek olmanızı istiyoruz."şeklinde konuştu.   "AMACIMIZ DAHA KALİTELİ HİZMET VERMEK"   Kırmalı; Amacımız insanlara iyi hizmet vermek,insanların kendi ayaklarında olan hizmetlerden yararlanmasını sağlamak, başka yerlerde sağlık hizmeti aramak için yorulmasınlar. Randevu vermeden anında çözüm üretmek, hizmet ağımızı genişleterek, burayı büyütmek, başka yerlere alternatif olabilmek, insanların mağduriyetlerini en kısa zamanda ve en doğru şekilde giderebilmek, diyerek, muhtarlardan gelen doktorlara sahip çıkılmasını, burada hizmet veren doktorların burada kalması için emek vermelerini, sahip çıkmalarını, mahallerinde hastanenin ve cihazlarının tanıtılmasını istedi. Bazı muhtarlar bu güne kadar bazı branşlarda uzman doktoru eksikliği ve acil serviste yaşanılan bazı olumsuzlukları dile getirdiler. Bu serzenişler üzerine Başhekim Kırmalı, muhtarlara telefon numarasını vererek, "Sorunları beraber çözeceğiz, karşılaştığınız sorunları mutlaka bana bildiriniz."diyerek sözlerini tamamladı.    
Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı mahalle muhtarlarına hastane hakkında bilgiler vererek, hastaneyi tanıttı. Toplantıda muhtarlara hastanede görevli doktorlar tarafından hastanede kullanılan cihazlar slayt gösterileri ile tanıtıldı.

Alaşehir Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantıda konuşan Başhekim Orhan Kırmalı, Birer Alaşehirli olarak, hepimizin bu hastaneyi yaşatma görevi olması gerekiyor. Hastanemiz Manisa ilinin sayılı hastaneleri arasında bulunuyor. 200 yataklı hastanemiz, 38.800 m2 kapalı alana sahip. 9 Tane ameliyat masamız var . Alaşehir, Sarıgöl, Eşme ve Buldan gibi komşu ilçelerle birlikte yaklaşık 160 bin nüfusa hizmet veriyoruz.  Ancak halk arasında  istenilen ve istediğimiz memnuniyeti sağlayamadık. Manisa ili bünyesinde bulunan bir çok hastanede bizim hastanemizde bulunan sağlık cihazlar yok."dedi.

 

KIRMALI: SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

 

Kırmalı açıklamasında; "Hastanemizde 31 uzman hekim, 9 pratisyen hekim hizmet veriyor. 22 yataklı yoğun bakım ünitemiz mevcut, 8 adet hemodiyaliz makinemiz mevcut, 6 doktorla diş sağlığı hizmetleri veriyoruz. Bir çok hastanede film, ameliyat, tahlil, ultrason gibi bir çok alanda haftalar veya aylar sonrasına randevu veriliyor. Biz hastalarımıza aynı gün hizmet vermeye, sorunlarını anında çözmeye özen gösteriyoruz. Hastanemizde her branşta en az iki doktor olması için çalışıyoruz. Bina olarak kapasitemiz yeterli, doktor eksiklerimizin de tamamlanması için gerekli yazışmaları yaptık. Sizlerden hastanemizi tanıtmanızı, dışarıda “ hastane binası güzel, içi boş “ imajının yıkılması için bize destek olmanızı istiyoruz."şeklinde konuştu.

 

"AMACIMIZ DAHA KALİTELİ HİZMET VERMEK"

 

Kırmalı; Amacımız insanlara iyi hizmet vermek,insanların kendi ayaklarında olan hizmetlerden yararlanmasını sağlamak, başka yerlerde sağlık hizmeti aramak için yorulmasınlar. Randevu vermeden anında çözüm üretmek, hizmet ağımızı genişleterek, burayı büyütmek, başka yerlere alternatif olabilmek, insanların mağduriyetlerini en kısa zamanda ve en doğru şekilde giderebilmek, diyerek, muhtarlardan gelen doktorlara sahip çıkılmasını, burada hizmet veren doktorların burada kalması için emek vermelerini, sahip çıkmalarını, mahallerinde hastanenin ve cihazlarının tanıtılmasını istedi.

Bazı muhtarlar bu güne kadar bazı branşlarda uzman doktoru eksikliği ve acil serviste yaşanılan bazı olumsuzlukları dile getirdiler. Bu serzenişler üzerine Başhekim Kırmalı, muhtarlara telefon numarasını vererek, "Sorunları beraber çözeceğiz, karşılaştığınız sorunları mutlaka bana bildiriniz."diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.