BAŞKAN ALİ UÇAK’A GAZİLER VE ŞEHİTLER DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI TEŞEKKÜR

BELEDİYE 07.03.2019 - 09:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN ALİ UÇAK’A GAZİLER VE ŞEHİTLER DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI TEŞEKKÜR

Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak mahalle ziyaretleri kapsamında Girelli Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Program Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, MHP İlçe Başkanı Ali Apan ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adaylarının davet edilmesi ile başladı. Havai fişek gösterileri ve coşkulu kalabalığın sevgi gösterileri ile devam eden programda Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak Girelli Mahalle sakinlerine seslendi. Konuşmaların ardından programa katılım sağlayan Türkiye Harp Maulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve Salihli şube yönetim kurulu üyeleri şehit ve gazi yakınlarına vermiş olduğu desteklerinden ötürü Başkan Ali Uçak’a teşekkür plaketi takdim ettiler.   TAYDAŞ: “BAŞKANIMIZ ŞEHİT AİLELERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI” Çıkmış olduğu yolda Başkan Ali Uçak’a başarılar dileyen Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş şunları söyledi:” Bugün burada olma sebebimiz uzun süredir çalışmalarını izlediğimiz Alaşehir’i geleceğe en iyi şekilde hazırlayan ve göreve geldiği gün maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Alaşehir Belediye Başkanımız Ali Uçak’a destek olmak ve teşekkür etmek. Başkanımız hiçbir zaman şehit ailelerimizi ve gazilerimizi yalnız bırakmadı. Bizim ve onların dertlerimizde hep yanımızda oldu. Bu vesileyle şehit ve gazi ailelerimiz adına hazırlattığımız plaket ve teşekkür belgesini huzurlarınızda takdim etmek istiyoruz. Kendisi sağ olsun var olsun. Çıkmış olduğu yolda kendisine başarılar diler, dik duruşu ve örnek tavırlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” BAŞKAN UÇAK: “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK TÜRKİYE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMAKTIR” Plaket ve teşekkür belgesi için Ümit Taydaş’a teşekkür eden Başkan Ali Uçak,” Şehitlerimizin ailelerine, anne ve babalarına, gazilerimize, gazi yakınlarımıza ne kadar hizmet edersek edelim onların hakkını ödeyemeyiz. Bir gün değil her zaman onlara kapım açık. Her birinin başımın üstünde yeri var. Şehitlerimiz bu bayrak için şehit oldular, gazilerimiz ise vatanımızın yegane sembollerinden. Bizim onlara sahip çıkmamız demek Türkiye Devletimize sahip çıkmamız demektir.” diye konuştu.
Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak mahalle ziyaretleri kapsamında Girelli Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Program Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, MHP İlçe Başkanı Ali Apan ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adaylarının davet edilmesi ile başladı. Havai fişek gösterileri ve coşkulu kalabalığın sevgi gösterileri ile devam eden programda Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak Girelli Mahalle sakinlerine seslendi. Konuşmaların ardından programa katılım sağlayan Türkiye Harp Maulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve Salihli şube yönetim kurulu üyeleri şehit ve gazi yakınlarına vermiş olduğu desteklerinden ötürü Başkan Ali Uçak’a teşekkür plaketi takdim ettiler.  

TAYDAŞ: “BAŞKANIMIZ ŞEHİT AİLELERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI”

Çıkmış olduğu yolda Başkan Ali Uçak’a başarılar dileyen Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş şunları söyledi:” Bugün burada olma sebebimiz uzun süredir çalışmalarını izlediğimiz Alaşehir’i geleceğe en iyi şekilde hazırlayan ve göreve geldiği gün maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Alaşehir Belediye Başkanımız Ali Uçak’a destek olmak ve teşekkür etmek. Başkanımız hiçbir zaman şehit ailelerimizi ve gazilerimizi yalnız bırakmadı. Bizim ve onların dertlerimizde hep yanımızda oldu. Bu vesileyle şehit ve gazi ailelerimiz adına hazırlattığımız plaket ve teşekkür belgesini huzurlarınızda takdim etmek istiyoruz. Kendisi sağ olsun var olsun. Çıkmış olduğu yolda kendisine başarılar diler, dik duruşu ve örnek tavırlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”

BAŞKAN UÇAK: “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK TÜRKİYE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMAKTIR”

Plaket ve teşekkür belgesi için Ümit Taydaş’a teşekkür eden Başkan Ali Uçak,” Şehitlerimizin ailelerine, anne ve babalarına, gazilerimize, gazi yakınlarımıza ne kadar hizmet edersek edelim onların hakkını ödeyemeyiz. Bir gün değil her zaman onlara kapım açık. Her birinin başımın üstünde yeri var. Şehitlerimiz bu bayrak için şehit oldular, gazilerimiz ise vatanımızın yegane sembollerinden. Bizim onlara sahip çıkmamız demek Türkiye Devletimize sahip çıkmamız demektir.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.