Başkan Karaçoban muhtarlarla buluştu

BELEDİYE 24.08.2015 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Karaçoban muhtarlarla buluştu

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.
Alaşehir Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle konuşmasını şu şekilde açtı: “Terörün siyasi hesaplarla, her gün bir başka coğrafyayı dağladığı zor bir süreç yaşadığımız şu günlerde; terörle netice alma hesabı yapanları akim bırakacak tek yol, milletimizin sağduyu ve istikametini her şeye rağmen koruması, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermemesidir. Bu vesile ile şehit edilen güvenlik görevlilerimize cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine ve yakınlarına sab-ı cemil niyaz ediyorum.” Konuşmasına Alaşehir Belediyesinin çalışma programı hakkında bilgiler vererek devam eden Başkan Karaçoban, öncelikli olarak mahallelerdeki ihtiyaçları bildiklerini ve çalışmaları öncelik sıralamasına göre planladıklarını belirtti. Proje konusundaki çalışmalardan da bahseden Başkan Karaçoban Alaşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hazırlanan, Tip Projesi hakkında bilgilendirme yaparken Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak olan ve şehir girişinde inşa edilecek olan Kavşak Projesi ve yeni mahallelerde yapılacak olan sathi asfalt kaplama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son olarak mera kullanımı hakkında yanlış bilgi sahibi olan muhtarlara açıklama yapan Başkan Karaçoban, meraların üzüm sergisi olarak kullanımı sebebiyle üreticilerin cezalandırılacak olmalarının belediye tarafından değil İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılacağını bildirdi. Toplantı sonunda muhtarlarla baş başa kalan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban muhtarların mahalleleri için istek ve taleplerini dinledi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

Alaşehir Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle konuşmasını şu şekilde açtı:

“Terörün siyasi hesaplarla, her gün bir başka coğrafyayı dağladığı zor bir süreç yaşadığımız şu günlerde; terörle netice alma hesabı yapanları akim bırakacak tek yol, milletimizin sağduyu ve istikametini her şeye rağmen koruması, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermemesidir. Bu vesile ile şehit edilen güvenlik görevlilerimize cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine ve yakınlarına sab-ı cemil niyaz ediyorum.”

Konuşmasına Alaşehir Belediyesinin çalışma programı hakkında bilgiler vererek devam eden Başkan Karaçoban, öncelikli olarak mahallelerdeki ihtiyaçları bildiklerini ve çalışmaları öncelik sıralamasına göre planladıklarını belirtti.

Proje konusundaki çalışmalardan da bahseden Başkan Karaçoban Alaşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hazırlanan, Tip Projesi hakkında bilgilendirme yaparken Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak olan ve şehir girişinde inşa edilecek olan Kavşak Projesi ve yeni mahallelerde yapılacak olan sathi asfalt kaplama çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Son olarak mera kullanımı hakkında yanlış bilgi sahibi olan muhtarlara açıklama yapan Başkan Karaçoban, meraların üzüm sergisi olarak kullanımı sebebiyle üreticilerin cezalandırılacak olmalarının belediye tarafından değil İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılacağını bildirdi.

Toplantı sonunda muhtarlarla baş başa kalan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban muhtarların mahalleleri için istek ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.