Başkan Karaoğlan'dan Fen Lisesi sitemi

GÜNDEM 26.01.2016 - 10:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Karaoğlan'dan Fen Lisesi sitemi

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulu Ozan Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongrede konuşan Kooperatif Başkanı Gündüz Karaoğlan, kaba inşaatı kooperatif tarafından tamamlanan Fen Lisesi inşaatının tamamlanmasını istedi.
Ozan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye bin 22 kayıtlı delegeden 812 delege katıldı. Divan Başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar yaptı. Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gündüz Karaoğlan kongrede yaptığı konuşmada "2015 yılında 523 üyemize toplam 36 bin lira kredi verdik. 2016 Yılı hedefimiz 75 bin lira" dedi. 2015 yılında başlanılan Fen Lisesi binası için üyelerin oylarıyla 800 bin lira ödenek harcandığını belirten Karaoğlan, "2015 Yılında sizlerin onayı ile 800 bin lira harcayarak Fen Lisesi binasının 3 katını oluşturan 2 bin 474 metrekare inşaatı tamamladık. Sözleşmemiz gereği biz üzerimize düşeni 4 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Ancak Ekim ayı başında tamamlanan inşaata, bizim bıraktığımızdan bu yana bir çivi dahi çakılmaması bizleri çok üzüyor. Dileğimiz yetkililerin bir an önce buna bir çözüm üreterek,inşaatın tamamlanmasını sağlamasıdır" diye konuştu.   HİÇ BİR ORTAĞIN BORCU TAKİBE DÜŞMEDİ   Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Manisa'daki 20 kooperatif arasında ikinci sırada olduğunu sözlerine ekleyen Karaoğlan, "Kooperatifimiz sıfır takiple Manisa’da 20 kooperatif arasında ikinci sıradadır. Verilen krediler sonunda hiçbir ortağımız takip durumuna düşmemiştir. Türkiye genelindeki 930 kooperatif arasında ilk sıralarda yer alması bizleri onurlandırmaktadır. Kooperatifimizde kredi isteyen ortaklarımızdan dosya masrafı, ekspertiz, aidat, istihbarat ücreti adı altında hiçbir kesinti yoktur alınmamaktadır. Kooperatif olarak 2015 yılında faizlerde yaşanan iniş çıkışları hiçbir üyemize yansıtmadık, 2016 yılında da faizlerimizi artırmadık. Yıllık yüzde 5 olan faiz oranımız aynen devam edecektir" dedi. Kongrede ölüm ve kendi isteği ile 105 kişi ortaklıktan ayrılırken, 146 yeni üye ortaklığa giriş yaptırdı. Kongre sonunda tüm ortaklara birer hediye dağıtılırken, kura ile 45 üye eğitim için Antalya kampı kazandı.
Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulu Ozan Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongrede konuşan Kooperatif Başkanı Gündüz Karaoğlan, kaba inşaatı kooperatif tarafından tamamlanan Fen Lisesi inşaatının tamamlanmasını istedi.

Ozan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye bin 22 kayıtlı delegeden 812 delege katıldı. Divan Başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar yaptı. Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gündüz Karaoğlan kongrede yaptığı konuşmada "2015 yılında 523 üyemize toplam 36 bin lira kredi verdik. 2016 Yılı hedefimiz 75 bin lira" dedi.

2015 yılında başlanılan Fen Lisesi binası için üyelerin oylarıyla 800 bin lira ödenek harcandığını belirten Karaoğlan, "2015 Yılında sizlerin onayı ile 800 bin lira harcayarak Fen Lisesi binasının 3 katını oluşturan 2 bin 474 metrekare inşaatı tamamladık. Sözleşmemiz gereği biz üzerimize düşeni 4 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Ancak Ekim ayı başında tamamlanan inşaata, bizim bıraktığımızdan bu yana bir çivi dahi çakılmaması bizleri çok üzüyor. Dileğimiz yetkililerin bir an önce buna bir çözüm üreterek,inşaatın tamamlanmasını sağlamasıdır" diye konuştu.

 

HİÇ BİR ORTAĞIN BORCU TAKİBE DÜŞMEDİ

 

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Manisa'daki 20 kooperatif arasında ikinci sırada olduğunu sözlerine ekleyen Karaoğlan, "Kooperatifimiz sıfır takiple Manisa’da 20 kooperatif arasında ikinci sıradadır. Verilen krediler sonunda hiçbir ortağımız takip durumuna düşmemiştir. Türkiye genelindeki 930 kooperatif arasında ilk sıralarda yer alması bizleri onurlandırmaktadır. Kooperatifimizde kredi isteyen ortaklarımızdan dosya masrafı, ekspertiz, aidat, istihbarat ücreti adı altında hiçbir kesinti yoktur alınmamaktadır. Kooperatif olarak 2015 yılında faizlerde yaşanan iniş çıkışları hiçbir üyemize yansıtmadık, 2016 yılında da faizlerimizi artırmadık. Yıllık yüzde 5 olan faiz oranımız aynen devam edecektir" dedi.

Kongrede ölüm ve kendi isteği ile 105 kişi ortaklıktan ayrılırken, 146 yeni üye ortaklığa giriş yaptırdı. Kongre sonunda tüm ortaklara birer hediye dağıtılırken, kura ile 45 üye eğitim için Antalya kampı kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.