Başkan Mergen'den Alaşehirli futbol severlere yakın ilgi

SPOR 10.03.2017 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Mergen'den Alaşehirli futbol severlere yakın ilgi

Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen, Alaşehirli futbol severleri Manisaspor-Bandırmaspor maçında misafir etti. Alaşehirli futbolseverler Mergen'e Alaşehir Belediyespor atkısı hediye etti.
Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Alaşehirli futbol severleri ağırladı. Gaziemir Gençlik ile Alaşehir Belediyespor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig maçını izleyen Alaşehirli futbolseverler, maç dönüşünde Manisa'ya geçerek Manisaspor ile Bandırmaspor arasında oynanan PTT 1. Lig maçını izledi. Karşılaşmayı Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Manisaspor yöneticisi Seyithan Akar ve MHP İl Başkanı Erkan Öztürk'le birlikte izleyen Alaşehirli futbolseverler, maç sonrası Mergen, Akar ve Öztürk'le bir süre görüştü.   AKSOY; "KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRDİK"   Alaşehirli futbolseverlerden Hakan Aksoy yaptığı açıklamada Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen ve yönetici Seyithan Akar'a yakın ilgilerinden dolayı taraftarlar adına teşekkür etti. Aksoy, "Gaziemir Gençlik ile Alaşehir Belediyepor arasında oynanan maçtan dönüşte Manisa'ya geçerek Manisasporumuzun Bandırmaspor ile oynayacağı kritik maça gidip takımımıza destek olmak istedik. Telefonla ulaştığımız Kulüp Başkanımız Sayın Abdullah Mergen, bizi karşılayarak, maçı izleyebilmemiz için yakın ilgi gösterdiler. Maçın da farklı galibiyetle sonuçlanmasıyla çok keyifli bir akşam geçirdik. Bizlerle ilgilenen başta Sayın Mergen olmak üzere, yönetici Seyithan Akar ve MHP Manisa İl Başkanımız Sayın Erkan Öztürk'e teşekkür ediyoruz" dedi.   MERGEN'E ATKI HEDİYE ETTİLER   Aksoy, maçtan sonra kendilerine Alaşehir Belediyespor'un durumunu soran ve bilgi alan Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen'e Alaşehir Belediyespor atkısı hediye ettiklerini söyledi. Alaşehirli futbolseverler maçta FİFA kokartlı eski Hakem Yunus Yıldırım'la görüşme imkanı da buldu.
Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen, Alaşehirli futbol severleri Manisaspor-Bandırmaspor maçında misafir etti. Alaşehirli futbolseverler Mergen'e Alaşehir Belediyespor atkısı hediye etti.

Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Alaşehirli futbol severleri ağırladı. Gaziemir Gençlik ile Alaşehir Belediyespor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig maçını izleyen Alaşehirli futbolseverler, maç dönüşünde Manisa'ya geçerek Manisaspor ile Bandırmaspor arasında oynanan PTT 1. Lig maçını izledi. Karşılaşmayı Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Manisaspor yöneticisi Seyithan Akar ve MHP İl Başkanı Erkan Öztürk'le birlikte izleyen Alaşehirli futbolseverler, maç sonrası Mergen, Akar ve Öztürk'le bir süre görüştü.

 

AKSOY; "KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRDİK"

 

Alaşehirli futbolseverlerden Hakan Aksoy yaptığı açıklamada Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen ve yönetici Seyithan Akar'a yakın ilgilerinden dolayı taraftarlar adına teşekkür etti. Aksoy, "Gaziemir Gençlik ile Alaşehir Belediyepor arasında oynanan maçtan dönüşte Manisa'ya geçerek Manisasporumuzun Bandırmaspor ile oynayacağı kritik maça gidip takımımıza destek olmak istedik. Telefonla ulaştığımız Kulüp Başkanımız Sayın Abdullah Mergen, bizi karşılayarak, maçı izleyebilmemiz için yakın ilgi gösterdiler. Maçın da farklı galibiyetle sonuçlanmasıyla çok keyifli bir akşam geçirdik. Bizlerle ilgilenen başta Sayın Mergen olmak üzere, yönetici Seyithan Akar ve MHP Manisa İl Başkanımız Sayın Erkan Öztürk'e teşekkür ediyoruz" dedi.

 

MERGEN'E ATKI HEDİYE ETTİLER

 

Aksoy, maçtan sonra kendilerine Alaşehir Belediyespor'un durumunu soran ve bilgi alan Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen'e Alaşehir Belediyespor atkısı hediye ettiklerini söyledi. Alaşehirli futbolseverler maçta FİFA kokartlı eski Hakem Yunus Yıldırım'la görüşme imkanı da buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.