BAŞKAN TÜRK, ALAŞEHİRLİLERİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

29.07.2020 - 18:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN TÜRK, ALAŞEHİRLİLERİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

ALAŞEHİR ZİRAAT ODASI BAŞKANI NECDET TÜRK, TÜM ÜRETİCİLERİN VE ALAŞEHİRLİLERİN KURBAN BAYRAMI YAYINLADIĞI BİR MESAJLA KUTLADI. BAŞKAN TÜRK BİRLİK VE BERBERLİK MESAJI VERDİĞİ KUTLAMA MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ;
“Saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının güçlendiği  en özel günlerimiz bayramlardır. İnsanları birbirine yakınlaştıran, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde paylaşacağımız kurbanlar ve yapacağımız yardımlar ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuzu htirecek, yakınlarımıza, kimsesiz ve yaşlılarımıza yapacağımız ziyaretler ile bayram sevincimizi yaşarken bizi biz yapan değerlerin yaşatıldığını da göstereceğiz. Bayram tatili nedeni ile trafiğe çıkacak olan sürücülerimizin trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, acı ve hüzünden uzak bir bayram temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere üreticilerimizin, Alaşehirli hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyorum.”
ALAŞEHİR ZİRAAT ODASI BAŞKANI NECDET TÜRK, TÜM ÜRETİCİLERİN VE ALAŞEHİRLİLERİN KURBAN BAYRAMI YAYINLADIĞI BİR MESAJLA KUTLADI. BAŞKAN TÜRK BİRLİK VE BERBERLİK MESAJI VERDİĞİ KUTLAMA MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ;

“Saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının güçlendiği  en özel günlerimiz bayramlardır.

İnsanları birbirine yakınlaştıran, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde paylaşacağımız kurbanlar ve yapacağımız yardımlar ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuzu htirecek, yakınlarımıza, kimsesiz ve yaşlılarımıza yapacağımız ziyaretler ile bayram sevincimizi yaşarken bizi biz yapan değerlerin yaşatıldığını da göstereceğiz.

Bayram tatili nedeni ile trafiğe çıkacak olan sürücülerimizin trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, acı ve hüzünden uzak bir bayram temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere üreticilerimizin, Alaşehirli hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.