BAŞKAN UÇAK, ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU

BELEDİYE 10.07.2018 - 09:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN UÇAK, ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Uçak ve beraberindeki heyet, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu da makamında ziyaret etti.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP Genel Merkezi'nde temaslarda bulundu. Başkan Tosun'a Ankara ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ve 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş eşlik etti. Başkan Uçak ve beraberindeki heyet, ilk olarak MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve son olarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. 24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin değerlendirildiği ziyaretlerde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'na destek veren Manisa'ya ve Manisalılara teşekkür etti. Genel Başkan Bahçeli, yerel seçimlerde de aynı başarının süreceğine inandığını ifade etti. Genel Merkez ziyaretleri, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. KASAPOĞLU; "SPOR VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Başkan Uçak ve beraberindeki heyet, daha sonra Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu da makamında ziyaret etti. İlçelerde yapılması planlanan spor tesisleri hakkında fikir alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasapoğlu, başkanlara belediyecilik hizmetlerinde başarılar diledi. Spor ve Sporcuya yönelik desteklerinin devam edeceğini belirten Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Son zamanlarda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor kadın voleybol takımları ve Jeopark Kula Belediyespor erkek voleybol takımları büyük başarılara imza attı. Manisa aldığı başarı ve gösterdiği gayretlerle voleybolda marka olma yolunda ilerliyor. Onların bu çabaları bizi spor adına umutlandırıyor. Bizler her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Spor adına yaptıkları faaliyetlerden dolayı Başkanlarımıza da teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi. UÇAK; "DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ" Değişen yaşam koşulları ile birlikte vatandaşların sportif alanlara ve sosyal tesislere ilgilerinin artıklarını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da; "Alaşehir'de son zamanlarda spor adına güzel başarılar elde ediyoruz. Futbol, voleybol, karate, güreş ve her türlü spor dalında adımızdan söz ettiriyoruz. Gençlerimizin spora olan yatkınlıklarına destek olmak ve spor adına başarılarımızın daha da artması için Spor Toto Teşkilatı ile birlikte Alaşehir'e spor tesisleri kazandırmak istiyoruz. Sayın Başkan Kasapoğlu'nun ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Uçak ve beraberindeki heyet, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu da makamında ziyaret etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP Genel Merkezi'nde temaslarda bulundu. Başkan Tosun'a Ankara ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ve 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş eşlik etti.

Başkan Uçak ve beraberindeki heyet, ilk olarak MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve son olarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. 24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin değerlendirildiği ziyaretlerde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'na destek veren Manisa'ya ve Manisalılara teşekkür etti. Genel Başkan Bahçeli, yerel seçimlerde de aynı başarının süreceğine inandığını ifade etti. Genel Merkez ziyaretleri, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

KASAPOĞLU; "SPOR VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Uçak ve beraberindeki heyet, daha sonra Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu da makamında ziyaret etti. İlçelerde yapılması planlanan spor tesisleri hakkında fikir alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasapoğlu, başkanlara belediyecilik hizmetlerinde başarılar diledi.

Spor ve Sporcuya yönelik desteklerinin devam edeceğini belirten Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Son zamanlarda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor kadın voleybol takımları ve Jeopark Kula Belediyespor erkek voleybol takımları büyük başarılara imza attı. Manisa aldığı başarı ve gösterdiği gayretlerle voleybolda marka olma yolunda ilerliyor. Onların bu çabaları bizi spor adına umutlandırıyor. Bizler her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Spor adına yaptıkları faaliyetlerden dolayı Başkanlarımıza da teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi.

UÇAK; "DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Değişen yaşam koşulları ile birlikte vatandaşların sportif alanlara ve sosyal tesislere ilgilerinin artıklarını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da; "Alaşehir'de son zamanlarda spor adına güzel başarılar elde ediyoruz. Futbol, voleybol, karate, güreş ve her türlü spor dalında adımızdan söz ettiriyoruz. Gençlerimizin spora olan yatkınlıklarına destek olmak ve spor adına başarılarımızın daha da artması için Spor Toto Teşkilatı ile birlikte Alaşehir'e spor tesisleri kazandırmak istiyoruz. Sayın Başkan Kasapoğlu'nun ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.