BAŞKAN UÇAK, GÖRME ENGELLİ 50 VATANDAŞA BASTON HEDİYE ETTİ

BELEDİYE 20.07.2018 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN UÇAK, GÖRME ENGELLİ 50 VATANDAŞA BASTON HEDİYE ETTİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, görme engelli 50 vatandaşa dağıtılması için baston hediye etti. Alaşehir Belediye Binası önünde yapılan baston dağıtma törenine katılan Başkan Ali Uçak, gözleri bağlı olarak, görme engellilerin yaşadıkları zorlukları yaklaşık 50 metre bastonla yürüyerek, tecrübe de etti.
Alaşehir Belediyesi, bir sosyal projeye daha imza attı. Engelli vatandaşlara her daim pozitif ayrımcılık yapan Belediye Yönetimi, görme engelli 50 vatandaşa dağıtılması için baston hediye etti. Dağıtım törenine katılan ve engellilerin yaşadıkları sıkıntıları tecrübe etmek için, gözleri kapalı bir şekilde 50 metre yürüyen Belediye Başkanı Ali Uçak, sağlıklı her bireyin bir gün engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi. UÇAK: ENGELLERİ HEP BİRLİKTE KALDIRALIM Baston dağıtım töreninde konuşan Belediye başkanı Ali Uçak, "Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları problemler  sadece kendileri değil  ailelerinin,  çevrenin toplumun kısacası tüm insanların ortak sorunudur.  Biz sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.  Engelli kardeşlerimizin  en güzel şekilde yaşayabilmeleri için, her türlü desteği vereceğiz. Yaşamadan anlatsan insanlar anlamaz.  Yaşayarak, hissederek anlatmak, anlamak daha faydalı olacağına inanıyorum. Ben çok kısa yada iki dakikalık bir yürüyüşte, bir çok şeyi anladım ki, engelli kardeşlerimizi  yürüdükleri yollarda onlara engel olacak hiçbir şeyi onların önüne koymamak lazım. Engelli kardeşlerimizi gördüğümüz zaman durup onlara gerekli ilgiyi ve yolu göstermemiz lazım.  Ben kendim bunu yaşayarak bizzat htim, yaşamadan anlaşılmıyor. Alaşehir belediyesi olarak bütün esnaflarımızdan rica ediyorum ve sesleniyorum, lütfen engelli yollarına hiç bir şey koymayın, engelli kardeşlerimiz çok rahat bir şekilde yürüsünler. Hep birlikte engelleri kaldıralım."dedi. PEHLİVAN: EŞİT ŞARLARDA YAŞAMAK İSTİYORUZ Dağıtım törenine katılan Manisa Altı Nokta  Körler Derneği Başkanı  Hüseyin Pehlivan da, "Başkanım çok güzel noktalara değindi.  Bizlerin savaşını verdiğimiz şeyler bunlar.  Yollardaki engeller. Yollardaki rehber yollarımızın kapanması, engelli rampalarına araç park edilmesi.  Bizleri hayattan kopartan şeyler. Toplum olarak beraberce birlikte ortadan kaldırırsak, yaşam standartlarımız engelliler olarak yükselecektir ve eşit şartlarda yaşamaya başladığımız zaman huzur ve mutluluk artacaktır."dedi. Alaşehirli bir görme engelli bayan da, başkanımız Ali Uçak'ın jestinden duygulandığını belirterek, "Bende bir Alaşehirli olarak, sözde değil özde olmalı yapılacak işler. Başkana inanıyorum, özüyle sözüyle bu işin arkasında duracağına, engellilere destek olacağına inanıyorum."dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, görme engelli 50 vatandaşa dağıtılması için baston hediye etti. Alaşehir Belediye Binası önünde yapılan baston dağıtma törenine katılan Başkan Ali Uçak, gözleri bağlı olarak, görme engellilerin yaşadıkları zorlukları yaklaşık 50 metre bastonla yürüyerek, tecrübe de etti.

Alaşehir Belediyesi, bir sosyal projeye daha imza attı. Engelli vatandaşlara her daim pozitif ayrımcılık yapan Belediye Yönetimi, görme engelli 50 vatandaşa dağıtılması için baston hediye etti. Dağıtım törenine katılan ve engellilerin yaşadıkları sıkıntıları tecrübe etmek için, gözleri kapalı bir şekilde 50 metre yürüyen Belediye Başkanı Ali Uçak, sağlıklı her bireyin bir gün engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi.

UÇAK: ENGELLERİ HEP BİRLİKTE KALDIRALIM

Baston dağıtım töreninde konuşan Belediye başkanı Ali Uçak, "Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları problemler  sadece kendileri değil  ailelerinin,  çevrenin toplumun kısacası tüm insanların ortak sorunudur.  Biz sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.  Engelli kardeşlerimizin  en güzel şekilde yaşayabilmeleri için, her türlü desteği vereceğiz. Yaşamadan anlatsan insanlar anlamaz.  Yaşayarak, hissederek anlatmak, anlamak daha faydalı olacağına inanıyorum. Ben çok kısa yada iki dakikalık bir yürüyüşte, bir çok şeyi anladım ki, engelli kardeşlerimizi  yürüdükleri yollarda onlara engel olacak hiçbir şeyi onların önüne koymamak lazım. Engelli kardeşlerimizi gördüğümüz zaman durup onlara gerekli ilgiyi ve yolu göstermemiz lazım.  Ben kendim bunu yaşayarak bizzat htim, yaşamadan anlaşılmıyor. Alaşehir belediyesi olarak bütün esnaflarımızdan rica ediyorum ve sesleniyorum, lütfen engelli yollarına hiç bir şey koymayın, engelli kardeşlerimiz çok rahat bir şekilde yürüsünler. Hep birlikte engelleri kaldıralım."dedi.

PEHLİVAN: EŞİT ŞARLARDA YAŞAMAK İSTİYORUZ

Dağıtım törenine katılan Manisa Altı Nokta  Körler Derneği Başkanı  Hüseyin Pehlivan da, "Başkanım çok güzel noktalara değindi.  Bizlerin savaşını verdiğimiz şeyler bunlar.  Yollardaki engeller. Yollardaki rehber yollarımızın kapanması, engelli rampalarına araç park edilmesi.  Bizleri hayattan kopartan şeyler. Toplum olarak beraberce birlikte ortadan kaldırırsak, yaşam standartlarımız engelliler olarak yükselecektir ve eşit şartlarda yaşamaya başladığımız zaman huzur ve mutluluk artacaktır."dedi.

Alaşehirli bir görme engelli bayan da, başkanımız Ali Uçak'ın jestinden duygulandığını belirterek, "Bende bir Alaşehirli olarak, sözde değil özde olmalı yapılacak işler. Başkana inanıyorum, özüyle sözüyle bu işin arkasında duracağına, engellilere destek olacağına inanıyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.