Bekir yuvada kaldı

SPOR 08.06.2017 - 10:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bekir yuvada kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyespor iç transferde Bekir Gökoğlan ile yeniden anlaşmaya vardı.
Alaşehir Belediyespor yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar iç transferde Akın, Umur, Elçin, Anıl Aykut ve Süleyman ile yeniden anlaşan  dış transferde ise Fatih Yılmazlar ile Sezer Güler'i takıma dahil eden yönetim önceki gün de iç transferde Bekir Gökoğlan ile yeniden anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu önceki gün Başkan Derman Özdemir'le yaptığı görüşmenin ardından 1 sezon daha Alaşehir Belediyespor forması giymeyi kabul etti. TARAFTAR MEMNUN Beş sezondur Alaşehir Belediyespor forması giyen sağ bek Bekir Gökoğlan'ın takımda kalması taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı. Kondüsyonu ve mücadeleci yapısıyla bir istikrar abidesi olan genç futbolcu bir sezon daha Alaşehir Belediyespor forması giyecek olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Öte yandan Alaşehir Belediyespor yönetimi dış transferde bazı oyuncularla temaslarını sürdürüyor. Teknik Direktör İlker Seven ile bir araya gelen Başkan Derman Özdemir ve yöneticiler, ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak transferler hakkında görüş alış verişinde bulunuyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyespor iç transferde Bekir Gökoğlan ile yeniden anlaşmaya vardı.

Alaşehir Belediyespor yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar iç transferde Akın, Umur, Elçin, Anıl Aykut ve Süleyman ile yeniden anlaşan  dış transferde ise Fatih Yılmazlar ile Sezer Güler'i takıma dahil eden yönetim önceki gün de iç transferde Bekir Gökoğlan ile yeniden anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu önceki gün Başkan Derman Özdemir'le yaptığı görüşmenin ardından 1 sezon daha Alaşehir Belediyespor forması giymeyi kabul etti.

TARAFTAR MEMNUN

Beş sezondur Alaşehir Belediyespor forması giyen sağ bek Bekir Gökoğlan'ın takımda kalması taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı. Kondüsyonu ve mücadeleci yapısıyla bir istikrar abidesi olan genç futbolcu bir sezon daha Alaşehir Belediyespor forması giyecek olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Öte yandan Alaşehir Belediyespor yönetimi dış transferde bazı oyuncularla temaslarını sürdürüyor. Teknik Direktör İlker Seven ile bir araya gelen Başkan Derman Özdemir ve yöneticiler, ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak transferler hakkında görüş alış verişinde bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.