Belediye bir engelliye daha yardım elini uzattı

YAŞAM 27.11.2015 - 09:49, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediye bir engelliye daha yardım elini uzattı

Alaşehir Belediyesi engelli vatandaşların daha rahat ve engelsiz bir hayat sürmeleri için çalışmalarını sürdürüyor
. Daha önce hediye ettiği akülü engelli araçları ile çok sayıda engelli vatandaşı sevindiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban,  Uçar ailesinin 14 yaşındaki oğulları Kenan Uçar’ı da akülü engelli aracı ile sevindirdi. Zeynep ve Adnan Uçar çiftinin 2001 yılında dünyaya gelen oğulları Kenan Uçar 6 yaşındayken başlayan kas erimesi nedeniyle yatağa bağlı bir yaşam sürmeye başladı. Tedavisi için çalmadık kapı bırakmayan aile Ege Üniversitesi'nde yıllarca süren  tedavi sonucunda  oğullarının sadece ağrılarını dindirebildi. Tedavisi olmayan rahatsızlık sonucu çaresiz kalan aile Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a durumlarını anlatarak yardım istedi. Başkan Karaçoban da ailenin yardım isteğini geri çevirmeyerek bugün 14 yaşındaki Kenan Uçar’a akülü engelli aracı hediye etti. Başkan Karaçoban tarafından gönderilen akülü engelli aracı Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi İclal Altınay tarafından aileye teslim edildi. KENAN'IN AİLESİNDEN KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR Kenan Uçar’ın annesi Zeynep Uçar Başkan Karaçoban’a teşekkür ederek, “Oğlumuz Kenan’ın mağduriyeti dolayısıyla yaşadığımız üzüntüye duyarsız kalmayan, bizlere kapılarını açan Alaşehir Belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’a yürekten teşekkür ederiz. Bizlerle, bizim acılarımıza ortak olmaları, insanlığın varlığını bilmeleri ve gösterdikleri değerlerden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız. Oğlumuza hediye edilen akülü engelli aracı oğlumuzun sıkıntılarını büyük ölçüde azaltacaktır ” dedi.
Alaşehir Belediyesi engelli vatandaşların daha rahat ve engelsiz bir hayat sürmeleri için çalışmalarını sürdürüyor

. Daha önce hediye ettiği akülü engelli araçları ile çok sayıda engelli vatandaşı sevindiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban,  Uçar ailesinin 14 yaşındaki oğulları Kenan Uçar’ı da akülü engelli aracı ile sevindirdi.

Zeynep ve Adnan Uçar çiftinin 2001 yılında dünyaya gelen oğulları Kenan Uçar 6 yaşındayken başlayan kas erimesi nedeniyle yatağa bağlı bir yaşam sürmeye başladı. Tedavisi için çalmadık kapı bırakmayan aile Ege Üniversitesi'nde yıllarca süren  tedavi sonucunda  oğullarının sadece ağrılarını dindirebildi. Tedavisi olmayan rahatsızlık sonucu çaresiz kalan aile Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a durumlarını anlatarak yardım istedi.

Başkan Karaçoban da ailenin yardım isteğini geri çevirmeyerek bugün 14 yaşındaki Kenan Uçar’a akülü engelli aracı hediye etti. Başkan Karaçoban tarafından gönderilen akülü engelli aracı Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi İclal Altınay tarafından aileye teslim edildi.

KENAN'IN AİLESİNDEN KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR

Kenan Uçar’ın annesi Zeynep Uçar Başkan Karaçoban’a teşekkür ederek, “Oğlumuz Kenan’ın mağduriyeti dolayısıyla yaşadığımız üzüntüye duyarsız kalmayan, bizlere kapılarını açan Alaşehir Belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’a yürekten teşekkür ederiz. Bizlerle, bizim acılarımıza ortak olmaları, insanlığın varlığını bilmeleri ve gösterdikleri değerlerden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız. Oğlumuza hediye edilen akülü engelli aracı oğlumuzun sıkıntılarını büyük ölçüde azaltacaktır ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.