Belediye'den 5 bin kişilik aşure

BELEDİYE 20.10.2016 - 09:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediye'den 5 bin kişilik aşure

Alaşehir Belediyesi, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Alaşehirlilere aşure ikramında bulundu. Hayra, Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu. Aşure dağıtımına Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı.
Muharrem ayının etkinliklerinden olan aşure hayrı dağıtımı etkinliğine Alaşehir Belediyesi de dahil oldu. Belediye Yönetimi, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda 5 bin kişilik olarak hazırlatılan aşureyi, Alaşehirlilere ikram etti. Dağıtıma bizzat katılan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilgi ve alakalarından dolayı Alaşehirlilere teşekkür etti. Başkan Karaçoban, aşure kazanlarının başına geçerek de Alaşehirlilere aşure ikram etti. ALAŞEHİRLİLER BAŞKAN KARAÇOBAN'IN ELİNDEN AŞURE TATTI Salı günü saat 12.30'da Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen aşure dağıtımına katılan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın elinden Alaşehirliler aşure tattı. İlginin büyük olduğu etkinlikte Belediye Meclis üyeleri de aşure dağıttı. 5 kişilik hazırlanan aşurenin dağıtımı kısa zamanda tamamlandı.
Alaşehir Belediyesi, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Alaşehirlilere aşure ikramında bulundu. Hayra, Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu. Aşure dağıtımına Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Muharrem ayının etkinliklerinden olan aşure hayrı dağıtımı etkinliğine Alaşehir Belediyesi de dahil oldu. Belediye Yönetimi, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda 5 bin kişilik olarak hazırlatılan aşureyi, Alaşehirlilere ikram etti. Dağıtıma bizzat katılan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilgi ve alakalarından dolayı Alaşehirlilere teşekkür etti. Başkan Karaçoban, aşure kazanlarının başına geçerek de Alaşehirlilere aşure ikram etti.

ALAŞEHİRLİLER BAŞKAN KARAÇOBAN'IN ELİNDEN AŞURE TATTI

Salı günü saat 12.30'da Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen aşure dağıtımına katılan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın elinden Alaşehirliler aşure tattı. İlginin büyük olduğu etkinlikte Belediye Meclis üyeleri de aşure dağıttı. 5 kişilik hazırlanan aşurenin dağıtımı kısa zamanda tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.