Belediye'den özel hat hizmeti

DİĞER 24.07.2015 - 19:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediye'den özel hat hizmeti

Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmesi için Alaşehir Belediyesi ile Türk Telekom arasında özel hat sözleşmesi yapıldı. Sözleşmeyi Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Türk Telekom Manisa Ticari Faaliyetler Müdürü Barbaros Yavuz imzaladılar.
  Yeni kurulan özel hat ile vatandaşlar belediyeye daha kolay ulaşabilecekler, şikayet, istek ve bilgilendirme hizmetlerinden daha kolay ve çabuk yararlanabilecek. Sözleşme töreninde konuşan Barbaros Yavuz, "Türk Telekom ile Alaşehir belediyesi arasında Manisa merkezden sonra ilçe bazında ilk ilçe olarak Alaşehir’de uygulamaya geçiyoruz. Kurulan yeni hatla vatandaşlar kesintisiz ve güvenli olarak belediyeye daha kolay ulaşabilecekler" dedi. Belediye başkanı Gökhan Karaçoban, "Manisa’nın ilçelerinden ilk olarak bu hizmeti başlattığımız için çok mutluyuz. 444 8 653 nolu kurulan özel hatla vatandaşlarımız isteklerini, şikayetlerini en kısa zamanda güvenli olarak iletebilecekler ve belediyemiz hizmetlerini daha kolay öğrenebilecekler. Günümüz teknoloji hizmetlerinden herkesin faydalanabilmesi gerekir. Günümüzde iletişim çok kolay. Ancak bazen de bilgi kirliliği yaşanabiliyor. Bu yapacağımız uygulama ile vatandaşlarımız daha sağlıklı, daha güvenli bilgi alabilecek. Belediye hizmetlerini ilk ağızdan ve doğru olarak öğrenebilecektir. Önümüzdeki günlerde ilçe çapında MOBESE, Vİ-Fİ hizmetleri gibi hizmetlerle ilgili çalışmalarımız da sürecek." şeklinde konuştu.  
Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmesi için Alaşehir Belediyesi ile Türk Telekom arasında özel hat sözleşmesi yapıldı. Sözleşmeyi Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Türk Telekom Manisa Ticari Faaliyetler Müdürü Barbaros Yavuz imzaladılar.

 

Yeni kurulan özel hat ile vatandaşlar belediyeye daha kolay ulaşabilecekler, şikayet, istek ve bilgilendirme hizmetlerinden daha kolay ve çabuk yararlanabilecek. Sözleşme töreninde konuşan Barbaros Yavuz, "Türk Telekom ile Alaşehir belediyesi arasında Manisa merkezden sonra ilçe bazında ilk ilçe olarak Alaşehir’de uygulamaya geçiyoruz. Kurulan yeni hatla vatandaşlar kesintisiz ve güvenli olarak belediyeye daha kolay ulaşabilecekler" dedi.

Belediye başkanı Gökhan Karaçoban, "Manisa’nın ilçelerinden ilk olarak bu hizmeti başlattığımız için çok mutluyuz. 444 8 653 nolu kurulan özel hatla vatandaşlarımız isteklerini, şikayetlerini en kısa zamanda güvenli olarak iletebilecekler ve belediyemiz hizmetlerini daha kolay öğrenebilecekler. Günümüz teknoloji hizmetlerinden herkesin faydalanabilmesi gerekir. Günümüzde iletişim çok kolay. Ancak bazen de bilgi kirliliği yaşanabiliyor. Bu yapacağımız uygulama ile vatandaşlarımız daha sağlıklı, daha güvenli bilgi alabilecek. Belediye hizmetlerini ilk ağızdan ve doğru olarak öğrenebilecektir. Önümüzdeki günlerde ilçe çapında MOBESE, Vİ-Fİ hizmetleri gibi hizmetlerle ilgili çalışmalarımız da sürecek." şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.