BELEDİYE SPOR'DA REVİZYON

SPOR 29.05.2018 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BELEDİYE SPOR'DA REVİZYON

Alaşehir Belediyespor, futbol ve voleybol takımlarında revizyona gidiyor. Belediye Başkanı ve Belediyespor'un onursal Başkanı Ali Uçak, takımların teknik ekiplerini değiştirdi. Futbol takımının başına teknik direktör Mehmet Ali Beşel, voleybol takımın başına da baş antrenör Gül İlter getirildi.
Önümüzdeki sezon Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş antrenörlüğüne Gül İlter getirildi. İmza töreninin ardından konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Hedefimiz takımımızı 1.Lig ve ardından Sultanlar Ligi’ne çıkarmak. Tecrübeli ve çalışkan bir hoca olan Gül İlter’in takımımızı belirlediğimiz hedefe taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. Alaşehir Belediyesi olarak takımımız için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Takımımızın yeni Baş antrenörü Gül İlter’i tebrik eder, yeni sezonda başarılar diliyoruz.”ifadelerini kullandı. BAŞARILI HOCA GÜL İLTER KİMDİR? Başarılı antrenör Sultanlar Ligi ve 1.Lig’de yer alan 71 takımda görev yapan tek kadın antrenör. İlter, 2016 Ocak ayında Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Ege’de Yılın Spor Ödülleri’nde, voleyboldaki başarısından dolayı ‘yılın teknik direktörü’ ödülünü aldı. 9 Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan İlter, ardından Köln Spor Akademisi’ni bitirdi. Türkiye’ye döndükten sonra ise Ege Üniversitesi’nde voleybol üzerine yüksek lisans yaptı. ALAŞEHİR BELEDİYESPOR’A YENİ TEKNİK ADAM Önümüzdeki sezon Manisa Süper Amatör Küme’de Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı’nda teknik direktörlük görevine Mehmet Ali Beşel getirildi. FUTBOL TAKIMIN HEDEFİ 2.LİG İmza töreninin ardından konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak; Alaşehir Belediyespor ‘un önümüzdeki sezon hedeflerinin önce Bölgesel Amatör Lig ardından zaman kaybetmeden 3. Lig ve 2. Lige taşımak olduğunu belirterek, yeni sezon öncesi göreve getirilen Mehmet Ali Beşel' e başarı dileklerini iletti. 1978 İzmir doğumlu olan Beşel; sırasıyla Karsıyaka, Menemen Belediyespor, Bornova 1881 ve son olarak da Yeni Çanspor Kulüpleri’nde görev yaptı. İmza törenlerinde; kulübün başkanı Derman Özdemir de hazır bulundu.
Alaşehir Belediyespor, futbol ve voleybol takımlarında revizyona gidiyor. Belediye Başkanı ve Belediyespor'un onursal Başkanı Ali Uçak, takımların teknik ekiplerini değiştirdi. Futbol takımının başına teknik direktör Mehmet Ali Beşel, voleybol takımın başına da baş antrenör Gül İlter getirildi.

Önümüzdeki sezon Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş antrenörlüğüne Gül İlter getirildi.

İmza töreninin ardından konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Hedefimiz takımımızı 1.Lig ve ardından Sultanlar Ligi’ne çıkarmak. Tecrübeli ve çalışkan bir hoca olan Gül İlter’in takımımızı belirlediğimiz hedefe taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. Alaşehir Belediyesi olarak takımımız için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Takımımızın yeni Baş antrenörü Gül İlter’i tebrik eder, yeni sezonda başarılar diliyoruz.”ifadelerini kullandı.

BAŞARILI HOCA GÜL İLTER KİMDİR?

Başarılı antrenör Sultanlar Ligi ve 1.Lig’de yer alan 71 takımda görev yapan tek kadın antrenör. İlter, 2016 Ocak ayında Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Ege’de Yılın Spor Ödülleri’nde, voleyboldaki başarısından dolayı ‘yılın teknik direktörü’ ödülünü aldı. 9 Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan İlter, ardından Köln Spor Akademisi’ni bitirdi. Türkiye’ye döndükten sonra ise Ege Üniversitesi’nde voleybol üzerine yüksek lisans yaptı.

ALAŞEHİR BELEDİYESPOR’A YENİ TEKNİK ADAM

Önümüzdeki sezon Manisa Süper Amatör Küme’de Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı’nda teknik direktörlük görevine Mehmet Ali Beşel getirildi.

FUTBOL TAKIMIN HEDEFİ 2.LİG

İmza töreninin ardından konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak; Alaşehir Belediyespor ‘un önümüzdeki sezon hedeflerinin önce Bölgesel Amatör Lig ardından zaman kaybetmeden 3. Lig ve 2. Lige taşımak olduğunu belirterek, yeni sezon öncesi göreve getirilen Mehmet Ali Beşel' e başarı dileklerini iletti.

1978 İzmir doğumlu olan Beşel; sırasıyla Karsıyaka, Menemen Belediyespor, Bornova 1881 ve son olarak da Yeni Çanspor Kulüpleri’nde görev yaptı.

İmza törenlerinde; kulübün başkanı Derman Özdemir de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.