Belediyenin yol çalışmaları devam ediyor

BELEDİYE 23.06.2017 - 17:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyenin yol çalışmaları devam ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Caberfakıllı, Yeniköy ve Kurudere Mahallerinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Caberfakıllı Mahallesi mezar yolu üzerinde yol iyileştirme ve sıkılaştırma çalışması, Yeniköy ve Kurudere Mahallerinde ise iki mahalleyi birbirine bağlayan yolda iyileştirme ve sıkılaştırma çalışları tüm hızıyla devam ediyor. KARAÇOBAN'DAN MAHALLE HALKINA TEŞEKKÜR Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen mahallerde ki hizmetleri yakından takip eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirme hedefiyle üst yapı düzenlemelerimiz ilçe genelinde durmaksızın sürüyor. Alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki yol iyileştirme çalışmalarımız asfalt ve parke şeklinde gerçekleşiyor. Hizmet bekleyen halkımıza gösterdiği sabır için ayrıca teşekkür ederim. Yapılan yollarınızı güle güle kullanın. Halkımızın desteği ve anlayışı ile güzel işler çıkarmaya devam ediyoruz" dedi.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Caberfakıllı, Yeniköy ve Kurudere Mahallerinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Caberfakıllı Mahallesi mezar yolu üzerinde yol iyileştirme ve sıkılaştırma çalışması, Yeniköy ve Kurudere Mahallerinde ise iki mahalleyi birbirine bağlayan yolda iyileştirme ve sıkılaştırma çalışları tüm hızıyla devam ediyor.

KARAÇOBAN'DAN MAHALLE HALKINA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen mahallerde ki hizmetleri yakından takip eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirme hedefiyle üst yapı düzenlemelerimiz ilçe genelinde durmaksızın sürüyor. Alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki yol iyileştirme çalışmalarımız asfalt ve parke şeklinde gerçekleşiyor. Hizmet bekleyen halkımıza gösterdiği sabır için ayrıca teşekkür ederim. Yapılan yollarınızı güle güle kullanın. Halkımızın desteği ve anlayışı ile güzel işler çıkarmaya devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.