Belediyespor'da gözler Turguluspor maçlarında

20.04.2017 - 10:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor'da gözler Turguluspor maçlarında

Turgutluspor’un 3. lige çıkması durumunda Bölgesel Amatör Ligde kalabilmek için Play-Out maçı oynayacak olan Alaşehir Belediyespor, üç gün aradan sonra çalışmalarına başladı.Teknik direktör Yahya Aydın, Turgutluspor’un 3. lig bileti alacağına inandığını söyledi.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta Ligin ikinci yarısında namağlup olarak başarılı bir performans sergileyen Alaşehir Belediyespor’da gözler Turgutluspor’un Play-Off maçlarına çevrilirken Teknik Direktör Yahya Aydın,Turgutluspor’un 3. lig bileti alacağına ve dolayısıyla kendilerinin Play-Out maçı oynayıp ligde kalacaklarına inandığını söyledi.  "TURGUTLUSPOR’UN 3.LİG BİLETİ ALACAĞINA İNANIYORUM"  Alaşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Aydın, takımın önceki günkü idmanı sonrası açıklamalarda bulundu. Aydın, "Takım olarak üç gün aranın ardından kesin Play-Out maçı oynayacakmış gibi büyük bir ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımın çalışma temposundan çok memnunum. Hepinizin  bildiği gibi Bölgesel Amatör Lig  9. Grupta  ligin ikinci yarısında namaglup olarak çok başarılı bir grafik çizmemize rağmen Somaspor'un da ligde  çok başarılı olmasından dolayı ligi Manisa takımları arasında 3. sırada bitirdik. Statü gereği ligde kalmak için Play-Out maçı oynamamız  için Turgutlu’nun 3. lig bileti alması gerekiyor.Turgutluspor’un  kadrosunda bu tür stres yükü yüksek maçları oynamış bir çok tecrübeli oyuncu  var.Ben Turgutluspor’un 3. lig bileti alacağına inanıyorum. Play-Out maçı oynarsak o maçta rakibi küçümsemeden büyük bir ciddiyetle  ve bizi ikinci yarının lideri yapan oyun karakterini sahaya koyarak galip gelerek ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi.  "ALAŞEHİR’İN YERİ PROFESYONEL LİG OLMALI"  Alaşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Aydın açıklamalarının devamında Alaşehir’in sahip olduğu ekonomik potansiyeliyle rahatlıkla bir takımı  üst liglerde idame ettirebileceğini söyledi. Aydın, "Eğer ligde kalırsak yapacağımız çalışmalarla takımı en kısa sürede bu ligden üst liglere taşımak için uğraşacağız. Gerçekten Bölgesel Amatör Lig'de bir takım idame ettirmek 3. ligden daha zor. Çünkü bu ligde hemen hemen hiçbir gelir yok. Ama 3. ligde İddaa ve Federasyondan ciddi kaynaklar geliyor. Bu kaynaklarla Denizli’nin beş bin nüfuslu bir mahallesinin takımı olan Kızılcabölük takımı yıllardır 3. ligde başarılı bir şekilde mücadele ediyor. Ben inanmadığım şeyler hakkında konuşmayı sevmem  bu şehrin potansiyeli gerçekten çok yüksek. Rahatlıkla profesyonel liglerde bir takımı yaşatabilir” şeklinde konuştu.
Turgutluspor’un 3. lige çıkması durumunda Bölgesel Amatör Ligde kalabilmek için Play-Out maçı oynayacak olan Alaşehir Belediyespor, üç gün aradan sonra çalışmalarına başladı.Teknik direktör Yahya Aydın, Turgutluspor’un 3. lig bileti alacağına inandığını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta Ligin ikinci yarısında namağlup olarak başarılı bir performans sergileyen Alaşehir Belediyespor’da gözler Turgutluspor’un Play-Off maçlarına çevrilirken Teknik Direktör Yahya Aydın,Turgutluspor’un 3. lig bileti alacağına ve dolayısıyla kendilerinin Play-Out maçı oynayıp ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

 "TURGUTLUSPOR’UN 3.LİG BİLETİ ALACAĞINA İNANIYORUM"

 Alaşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Aydın, takımın önceki günkü idmanı sonrası açıklamalarda bulundu. Aydın, "Takım olarak üç gün aranın ardından kesin Play-Out maçı oynayacakmış gibi büyük bir ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımın çalışma temposundan çok memnunum. Hepinizin  bildiği gibi Bölgesel Amatör Lig  9. Grupta  ligin ikinci yarısında namaglup olarak çok başarılı bir grafik çizmemize rağmen Somaspor'un da ligde  çok başarılı olmasından dolayı ligi Manisa takımları arasında 3. sırada bitirdik. Statü gereği ligde kalmak için Play-Out maçı oynamamız  için Turgutlu’nun 3. lig bileti alması gerekiyor.Turgutluspor’un  kadrosunda bu tür stres yükü yüksek maçları oynamış bir çok tecrübeli oyuncu  var.Ben Turgutluspor’un 3. lig bileti alacağına inanıyorum. Play-Out maçı oynarsak o maçta rakibi küçümsemeden büyük bir ciddiyetle  ve bizi ikinci yarının lideri yapan oyun karakterini sahaya koyarak galip gelerek ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi.

 "ALAŞEHİR’İN YERİ PROFESYONEL LİG OLMALI"

 Alaşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Aydın açıklamalarının devamında Alaşehir’in sahip olduğu ekonomik potansiyeliyle rahatlıkla bir takımı  üst liglerde idame ettirebileceğini söyledi. Aydın, "Eğer ligde kalırsak yapacağımız çalışmalarla takımı en kısa sürede bu ligden üst liglere taşımak için uğraşacağız. Gerçekten Bölgesel Amatör Lig'de bir takım idame ettirmek 3. ligden daha zor. Çünkü bu ligde hemen hemen hiçbir gelir yok. Ama 3. ligde İddaa ve Federasyondan ciddi kaynaklar geliyor. Bu kaynaklarla Denizli’nin beş bin nüfuslu bir mahallesinin takımı olan Kızılcabölük takımı yıllardır 3. ligde başarılı bir şekilde mücadele ediyor. Ben inanmadığım şeyler hakkında konuşmayı sevmem  bu şehrin potansiyeli gerçekten çok yüksek. Rahatlıkla profesyonel liglerde bir takımı yaşatabilir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.