Belediyespor'da yaprak dökümü

SPOR 02.01.2017 - 08:13, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor'da yaprak dökümü

Bölgesel Amatör Lig 9. Gurupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor futbol takımında 6 futbolcu yönetimle anlaşarak takımdan ayrıldı.
Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, geçtiğimiz günlerde futbolculardan  kaleci Tayfun, Serhat, Suat, Şerif Ali, Yusuf ve Deniz'in kendisiyle görüşerek takımdan ayrılmak istediklerini ilettiğini, kendilerinin de futbolcularla varılan mutabakat doğrultusunda 6 oyuncunun ayrılmasına izin verdiklerini söyledi. Özdemir, takıma takviye yapacaklarını ve ligin ikinci devresinden umutlu olduklarını belirtti. 6 OYUNCUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ Takımdan ayrılan oyuncuların uyumsuzluk, mutsuzluk ve özel hayatlarından kaynaklanan nedenlerle takımdan ayrılmak istediğini ifade eden Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir,"Oyuncularımız takımdan ayrılma isteklerinin nedenlerini belirtiler. Biz de mutsuz bir oyuncunun istenilen performansı sergileyemeyeceğine inandığımız için bu oyuncularımızın takımdan ayrılmalarına izin verdik. Kulübümüze verdiği hizmetler dolayısıyla 6 oyuncumuza da teşekkür ediyoruz" dedi. TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ Alaşehir Belediyespor'un ligin ilk yarısını kötü tamamlamadığını ve ikinci yarıdan umutlu olduklarını ifade eden Başkan Özdemir, "İkinci devre fikstür açısından bir avantaja sahibiz. Bu avantajı değerlendirebiliriz. Ayrıca takıma hem ayrılanları hem de takımın genel durumunu düşünerek takviyeler yapacağız. Görüştüğümüz ve anlaştığımız bazı oyuncular var. Taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. Son maçın son düdüğüne kadar takımlarının yanında olsunlar. Biz onlardan sadece bunu istiyoruz" şeklinde konuştu.
Bölgesel Amatör Lig 9. Gurupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor futbol takımında 6 futbolcu yönetimle anlaşarak takımdan ayrıldı.

Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, geçtiğimiz günlerde futbolculardan  kaleci Tayfun, Serhat, Suat, Şerif Ali, Yusuf ve Deniz'in kendisiyle görüşerek takımdan ayrılmak istediklerini ilettiğini, kendilerinin de futbolcularla varılan mutabakat doğrultusunda 6 oyuncunun ayrılmasına izin verdiklerini söyledi. Özdemir, takıma takviye yapacaklarını ve ligin ikinci devresinden umutlu olduklarını belirtti.

6 OYUNCUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Takımdan ayrılan oyuncuların uyumsuzluk, mutsuzluk ve özel hayatlarından kaynaklanan nedenlerle takımdan ayrılmak istediğini ifade eden Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir,"Oyuncularımız takımdan ayrılma isteklerinin nedenlerini belirtiler. Biz de mutsuz bir oyuncunun istenilen performansı sergileyemeyeceğine inandığımız için bu oyuncularımızın takımdan ayrılmalarına izin verdik. Kulübümüze verdiği hizmetler dolayısıyla 6 oyuncumuza da teşekkür ediyoruz" dedi.

TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ

Alaşehir Belediyespor'un ligin ilk yarısını kötü tamamlamadığını ve ikinci yarıdan umutlu olduklarını ifade eden Başkan Özdemir, "İkinci devre fikstür açısından bir avantaja sahibiz. Bu avantajı değerlendirebiliriz. Ayrıca takıma hem ayrılanları hem de takımın genel durumunu düşünerek takviyeler yapacağız. Görüştüğümüz ve anlaştığımız bazı oyuncular var. Taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. Son maçın son düdüğüne kadar takımlarının yanında olsunlar. Biz onlardan sadece bunu istiyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.