Belediyespor, İlker Seven'e emanet

SPOR 06.06.2017 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor, İlker Seven'e emanet

Alaşehir Belediyespor yönetimi futbol takımının başına Teknik Direktör İlker Seven'i getirdi.
Alaşehir Belediyespor yönetimi futbol takımını Teknik Direktör İlker Seven'e emanet etti. Hafta sonu Alaşehir'e gelen Seven'le bir görüşme yapan Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir ve yöneticiler tecrübeli teknik adamla yaptıkları görüşme sonunda anlaşarak el sıkıştı. Alaşehir Belediyespor'un yeni teknik direktörü Seven, Alaşehir Belediyespor futbol takımında görev yapmaktan mutluluk duyacağını belirterek "Hedefim hem Bölgesel Amatör Ligde başarılı olmak hem de ilçede bir altyapı hamlesi başlatmak" dedi. ÖZDEMİR; "İLKER SEVEN BAŞARILI VE DENEYİMLİ BİR TEKNİK ADAM" Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir de yaptığı açıklamada İlker Seven gibi kalitesini ispatlamış bir teknik adamla çalışacak olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Özdemir, "İlker Hocamız referansı güçlü, karnesi başarılı ve deneyimli bir isim. Yaptığımız görüşmede mutabakat sağladık. İlker hocamıza başarılar diliyorum" dedi. İLKER SEVEN KİMDİR? 11 Mart 1967 İzmir doğumlu olan Teknik Direktör İlker Seven, Altay, Bucaspor, Petkimspor, Ayvalıkgücü, Küçükköyspor, Bergama Belediyespor ve Torbalıspor takımlarında futbol oynadıktan sonra Altınordu, Bandırma spor, Karşıyaka, Ödemişspor, Altınoluk spor, Bucaspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor takımlarında teknik direktör olarak görev aldı. İlker Seven geçen sezonun ikinci yarısında görev aldığı Ayvalıkgücü Belediyespor'u, Turgutluspor'un ardından 51 puanla ikinci yapmayı başardı.
Alaşehir Belediyespor yönetimi futbol takımının başına Teknik Direktör İlker Seven'i getirdi.

Alaşehir Belediyespor yönetimi futbol takımını Teknik Direktör İlker Seven'e emanet etti. Hafta sonu Alaşehir'e gelen Seven'le bir görüşme yapan Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir ve yöneticiler tecrübeli teknik adamla yaptıkları görüşme sonunda anlaşarak el sıkıştı. Alaşehir Belediyespor'un yeni teknik direktörü Seven, Alaşehir Belediyespor futbol takımında görev yapmaktan mutluluk duyacağını belirterek "Hedefim hem Bölgesel Amatör Ligde başarılı olmak hem de ilçede bir altyapı hamlesi başlatmak" dedi.

ÖZDEMİR; "İLKER SEVEN BAŞARILI VE DENEYİMLİ BİR TEKNİK ADAM"

Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir de yaptığı açıklamada İlker Seven gibi kalitesini ispatlamış bir teknik adamla çalışacak olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Özdemir, "İlker Hocamız referansı güçlü, karnesi başarılı ve deneyimli bir isim. Yaptığımız görüşmede mutabakat sağladık. İlker hocamıza başarılar diliyorum" dedi.

İLKER SEVEN KİMDİR?

11 Mart 1967 İzmir doğumlu olan Teknik Direktör İlker Seven, Altay, Bucaspor, Petkimspor, Ayvalıkgücü, Küçükköyspor, Bergama Belediyespor ve Torbalıspor takımlarında futbol oynadıktan sonra Altınordu, Bandırma spor, Karşıyaka, Ödemişspor, Altınoluk spor, Bucaspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor takımlarında teknik direktör olarak görev aldı. İlker Seven geçen sezonun ikinci yarısında görev aldığı Ayvalıkgücü Belediyespor'u, Turgutluspor'un ardından 51 puanla ikinci yapmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.