Belediyespor, Play-Off'ta Yunusemre’ye direnemedi

SPOR 28.01.2020 - 09:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor, Play-Off'ta Yunusemre’ye direnemedi

ALAŞEHİR BELEDİYESPOR U16 TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YÜKSELME GRUBU İKİNCİ MAÇINDA KARŞILAŞTIĞI YUNUSEMRE BELEDİYESPOR U16 TAKIMINA 2-0 MAĞLUP OLDU.
Yunusemre Belediyespor U16 Takımı, Türkiye Şampiyonası yükselme grubu ikinci maçında karşılaştığı Alaşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Yunusemre Belediyespor U16 Takımı, Türkiye Şampiyonası yükselme grubu ikinci maçında Alaşehir Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten Play-Off maçında üstün bir performans sergileyen Yunusemre Belediyespor U16 takımı, ikinci yarıda Muhammed Gülmak ve Jiyan Şanlı'nın golleri ile rakibini 2-0 mağlup etti. Takım bu puanla ikide iki yaparak puanını 6'ya yükseltti.
ALAŞEHİR BELEDİYESPOR U16 TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YÜKSELME GRUBU İKİNCİ MAÇINDA KARŞILAŞTIĞI YUNUSEMRE BELEDİYESPOR U16 TAKIMINA 2-0 MAĞLUP OLDU.

Yunusemre Belediyespor U16 Takımı, Türkiye Şampiyonası yükselme grubu ikinci maçında karşılaştığı Alaşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.

Yunusemre Belediyespor U16 Takımı, Türkiye Şampiyonası yükselme grubu ikinci maçında Alaşehir Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten Play-Off maçında üstün bir performans sergileyen Yunusemre Belediyespor U16 takımı, ikinci yarıda Muhammed Gülmak ve Jiyan Şanlı'nın golleri ile rakibini 2-0 mağlup etti. Takım bu puanla ikide iki yaparak puanını 6'ya yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.